Drömmål av Haller avgjorde för West Ham

Publicerad 2020-12-16

Sébastien Haller gjorde ett drömmål när West Ham kryssade mot Crystal Palace.

En perfekt bicicleta i krysset räddade en poäng för Londonklubben.

– Man önskar att det var ett fullsatt London Stadium som fick njuta av det här målet, sa Viasats Claes Andersson.

West Ham tog emot Crystal Palace i Premier Leagues 13:e omgång.

Crystal Palace dominerade första halvlek och tycktes ha kontroll på matchen även i den andra halvleken. Men i den 55:e matchminuten svingade fransmannen Sébastien Haller upp sin högerfot i luften och fick till en stenhård bicicleta upp i det vänstra krysset, helt otagbart för Palace-målvakten Vicente Guaita.

Målskytt och utvisad

Innan drömmålet hade Christian Benteke gett Palace ledningen med en nick i den första halvleken. Samme Benteke blev sedan utvisad efter att ha tagit sitt andra gula. Belgaren fick sitt första gula kort efter en armbåge i ansiktet på Angelo Ogbonna. Det andra gula fick han på nästan identiskt sätt då han satte upp samma armbåge, den här gången i ansiktet på Tomas Soucek.

Matchen slutade 1–1.

I botten av tabellen möttes Fulham och Graham Potters Brighton. Den matchen slutade 0–0.