Man City gick på knock mot Sevilla

Uppdaterad 2015-11-04 | Publicerad 2015-11-03

Pellegrini var nöjd med sitt lag.

Sevilla behövde en seger hemma mot Manchester City för att haka på i slutspelsstriden.

Efter elva minuter hade bortalaget dödat den drömmen med två snabba mål i en match som slutade 3-1.

På hemmaplan krävdes det ett Kevin de Bruyne-mål på övertid för att fixa tre poäng mot Sevilla.

Borta på Ramon Sanchez Pizjuan gick det enklare.

Redan efter åtta minuter förvaltade Raheem Sterling en vacker djupledsboll och kunde sätta sitt första Champions League-mål till 1-0. Tre minuter senare drog han upp ett anfall från vänstersidan som slutade med ett Wilfried Bony-skott och en påpasslig Fernandinho-retur till 2-0.

Wendt fick 90 minuter

Benoit Tremoulinas reducerade visserligen men Bony avgjorde mer eller mindre matchen när han satte 3-1 i den 36:e minuten. Resultatet stod sig matchen ut och därmed kliver City upp i gruppledning i grupp D. Man passerar Juventus som fick nöja sig med 1-1 borta mot Borussia Mönchengladbach, där Oscar Wendt spelade 90 minuter.

Trots det är det i princip klart att City och Juventus lägger beslag på slutspelsplatserna, mellan tvåa Juventus och trean Sevilla skiljer det fem poäng med två återstående matcher.