Två hattrick och tio mål på en vecka.

Robert Lewandowski är fotbolls-Europas kanske hetaste anfallare just nu.

– Han har en fantastisk vecka, säger Philip Lahm efter 5-0-segern.

Robert Lewandowskis sanslösa målform håller i sig.

Stjärnan byttes in i tisdagens ligamatch mot Wolfsburg och nio minuter senare hade han blivit historisk efter att ha gjort galna fem mål.

På lördagen satte han sitt 100:e mål i Bundesliga när han gjorde 2-0-målet mot Mainz.

I Champions League-mötet med Dinamo Zagreb fortsatte stjärnans målfest.

”Har varken försvarare eller målvakt”

Douglas Costa gav Bayern München ledningen i den 13:e minuten. Sedan var det dags för Lewandowski att sätta 2-0 i den 21:a. Mario Götze ökade på till 3-0 fyra minuter senare efter ett försvarsmisstag.

I den 28:e minuten satte Lewandowski sitt andra mål i matchen efter en jättetavla av målvakten.

Lewandowski var dock inte klar. Tio minuter in i den andra halvleken fullbordade han sitt hattrick. Polacken har nu gjort tio mål på tre matcher den senaste veckan.

Dinamo Zagreb kunde aldrig resa sig efter målfesten i den första halvleken och matchen slutade 5-0.

– Om du är koncentrerad från början och utnyttjar dina chanser är matchen över på 30 minuter. Vi kontrollerade matchen och lät dem inte kontra. Och Lewandowski har en fantastisk vecka, säger lagkaptenen Philip Lahm till AP.

Med två raka segrar leder Bayern München leder grupp F före Olympiakos.