Här läkarundersöks Dejan Kulusevski

Av: Makoto Asahara

Publicerad:
Uppdaterad:

Om det inte är officiellt så är det i alla fall så nära det kan bli nu.

Juventus har nu gått ut med bilder på Dejan Kulusevskis läkarundersökning i klubben.

Italienska storklubben Juventus har bekräftat att Dejan Kulusevski, 19, anlänt till Turin och Allianz Stadium för en läkarundersökning.

Med både fotografer och fans på plats utanför så klev svensken in på anläggningen i morse för att genomföra ett av de sista stegen innan han helt och hållet officiellt kan presenteras som ny Juventusspelare (även om det ju typ nu är officiellt klappat och klart).

Vad det verkar på bilderna ska ju dessutom undersökningen ha gått bra.

365 miljoner plus bonusar

Enligt flera italienska uppgifter kommer Juve att betala motsvarande 365 miljoner kronor till Atalanta för den svenske landslagsmannen, som gjort succé på lån i Parma under hösten. Ytterligare 95 miljoner kronor kan komma in på Bergamoklubbens konto om Kulusevski når upp till ett visste antal matcher och liknande.

Enligt Sky Sports Italias tidigare uppgifter så kan det dock dröja innan han gör sin första match för Turinklubben, då han uppges fortsätta på lån i Parma fram till sommaren. Det har dock även figurerat uppgifter, i bland annat Corriere dello Sport, om att Juventus vill förhandla fram så de får tillgång till honom redan nu i vinter.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.