Argentina slog Italien – utan Messi

Publicerad 2013-08-15

Insigne debuterade i ”Gli Azzurri” med vackert mål

Lorenzo Insigne, 22, gjorde ett fantastiskt första mål i det italienska landslaget.

Men det hjälpte föga när Argentina vann med 2-1.

Rom agerade skådeplats för en vänskapsdrabbning av klass: Italien mot Argentina.

Men trots att argentinarna kom utan ledstjärnan Leo Messi, 26, i laget lämnade man den italienska huvudstaden med segern i behåll.

Messi har haft problem med vänster lår och tvingades stå över matchen.

Insigne drömmålade

Gonzalo Higuain, 25-åringen som precis har bytt Spanien mot Italien och Napoli, gav gästerna ledningen med ett fint avslut 20 minuter in i matchen.

Ever Banega, 25, dubblade den ledningen i andra halvlek, ett vinnande mål skulle det visa sig.

För Lorenzo Insignes fantastiska skruvade skott, som borrade sig in i krysset, blev inte mer än ett tröstmål då matchen slutade 2-1 till Argentina.

För Italien väntar Bulgarien i en VM-kvalmatch spelad i sicilianska Palermo härnäst. För Argentina väntar Paraguay i Asuncion i det sydamerikanska kvalet.