Hat-trick av Toivonen – på bara 56 minuter

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-08-14

Ola Toivonens målsuccé bara fortsätter.

PSV-spelaren gjorde tre mål i 6–0-krossen hemma mot De Graafschap i Eredivisie.

Toivonen jublar.

Toivonen gjorde två mål i första omgången av den holländska ligan förra helgen, borta mot Heerenveen.

I veckan gjorde PSV-spelaren succé i landslaget och nickade in ett mål mot Skottland.

Nu har han slagit till tre gånger om.

Först i 25:e minuten när svensken gjorde 2–0 för PSV Eindhoven i kvällens möte mot De Graafschap på Philips Stadion.

Berg från start

Toivonen var i offsideläge när han fick bollen, men målet godkändes eftersom han fick bollen från en spelare i bortalaget.

I den 46:e minuten nickade han sitt andra mål för dagen på en högerhörna.

Tio minuter senare fullbordade svensken sitt hat-trick efter ett inspel från vänster.

Toivonen byttes ut i den 58:e minuten till förmån för Ibrahim Afellay, med största sannolikhet för att spara svensken inför Europa League-kvalet senare i veckan.

PSV tog ledningen på straff redan efter fem minuter genom ungerske landslagsspelare Balázs Dzsudzsák.

I PSV vaktade Andreas Isaksson målet och Marcus Berg, som hade ett par halvchanser, spelade hela matchen i anfallet.