20:45: Följ Kosovo-Sverige i VM-kvalet med Leifby

Publicerad 2021-03-28

20.45 är det dags.

Kosovo mot Sverige i VM-kvalet – och matchen följer du självklart direkt på Sportbladet med Marcus Leifby.

Sveriges startelva:

Kristoffer Nordfeldt

Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Filip Helander, Ludwig Augustinsson

Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg

Alexander Isak, Zlatan Ibrahimovic

Bänken: Johnsson, Starfelt, Bengtsson, Cajuste, Berg, Karlsson, Krafth, Sema, Svanberg, Kulusevski, Quaison

• Fastnålat inlägg
    28 mars 2021
    Marcus Leifby

70 Sebastian Larsson sätter straffen men målvakten går rätt och det är på det berömda att den faktiskt slinker in. Men mål är det, och mål ska vi fira. 0-3 och saken är klar. Nu väntar 20 minuter av totalt intetsägande landskapsfotboll där alla på plan längtar in till de halvkaklade duschutrymmena där varmvattnet kan ta slut vilken sekund som helst, och där siste man måste svabba av golvet med en sån där gummiskrapa.

• Marcus Leifby

Kosovo-Sverige 0-3

Sverige slår Kosovo borta och gör det som precis alla förväntat sig att Sverige ska göra, mot Kosovo, borta.

0-3.

Bra. Tre poäng. Stabilt.

Zlatan ”Skuggan Nilsson” Ibrahimovic gör sin andra landskamp efter sin comeback och är nu uppe i tre assist i VM-kvalet, alla på karate-klack, typ.

Isak ser pigg ut och samarbetet Zlatan-Isak ska bli roligt att följa. Det finns något där. Förhoppningsvis kan det också ge Guidetti några nya följare på Instagram.

Forsberg i diadem kom in, fick spela från start och gjorde det bra, dock utan att göra mål eller att träffa mål.

Marcus Berg kom in, tror vi, och sprang som vanligt sju kilometer på sju minuter. Det lovar gott inför O-ringen till sommaren.

Helander fick en armbåge i huvudet, lindades med gasbinda och spelade klart matchen kritvit