Argentina mållöst utan Messi

Publicerad 2015-10-14

Argentina fortfarande utan seger

Uruguay, Chile och Paraguay är obesegrade efter den andra omgången i det sydamerikanska VM-kvalet i fotboll.

Däremot är Argentina, utan skadade stjärnan Lionel Messi, fortfarande utan seger och utan mål efter 0–0 borta mot Paraguay.

Brasilien tog sin första seger, efter förlusten mot Chile i första matchen, och vann över Venezuela med 3–1. Willian gjorde brassarnas första mål efter bara 40 sekunder. Han gjorde även 2–0 strax före halvtid. Brasilien spelade utan sin stjärna Neymar som är avstängd.

Copa América-vinnaren Chile besegrade Peru med 4–3. Matchen hade tre tvåmålsskyttar, Chiles Alexis Sánchez och Eduardo Vargas och Perus Jefferson Farfán. Peru fick en spelare utvisad redan i den 23:e minuten.

Uruguay tog en odiskutabel seger över Colombia med 3–0 och Ecuador slog Bolivia med 2–0. Regnet öste ner i första halvlek i Quito, men det lugnade ner sig under andra halvlek. Ecuador gjorde sina mål under matchens nio sista minuter.