Kan ha tappat titeln efter raset mot Crystal Palace

Allt såg avgjort ut.

Men inom tio minuter tappade Liverpool 3-0 till 3-3.

Nu är det guldläge för Manchester City.

Joe Allen, Daniel Sturridge och Luis Suarez såg till att Liverpool hade ledningen med 3-0 efter en knapp timme. Crystal Palace var inte med i matchen – allt kändes avgjort.

Trots ledningen fortsatte Liverpool ösa på framåt för att förbättra målskillnaden i kampen mot Manchester City. Men i stället för fler mål framåt – kollapsade Liverpool fullständigt.

Tre mål inom tio minuter

Damien Delaney ordnade 1-3 i den 79:e minuten och två minuter senare ordnade Dwight Gayle 2-3. Då var Liverpool skakat.

Samme Gayle kvitterade sedan till 3-3 i den 88:e minuten.

Liverpool försökte få till ett segermål i slutet, men orkade inte lyfta sig efter kollapsen.

Luis Suarez var otröstlig efter matchen, han drog tröjan över ansiktet och grät, lagkamraterna försökte trösta Suarez.

– Det var frustrerande. I 75 minuter var vi helt fantastiska. Vi gjorde tre mål och skapade många chanser, sedan släppte vi in ett mål med tolv minuter kvar. Du kan inte komma hit och uppträda så här, att hota offensivt som vi gör och samtidigt försvara så dåligt. Det är kriminellt, säger Brendan Rodgers enligt BBC.