Zlatan och Rosenberg i centrum när Werder vann

Zlatan och Rosenberg stod i centrum när Werder Bremen slog Inter.

Svenskmötet mellan Zlatan Ibrahimovic och Marcus Rosenberg såg det inte ut att bli mycket av.

Zlatan kom in i halvtid och sprang offside ett par gånger, annars syntes han inte mycket.

Rosenberg hade lite mer att göra och skrapade fram ett par halvchanser, men utan att riktigt få till det.

Men med en kvart kvar av matchen drog Caludion Pizarro på en bit utanför straffområdet. Samtidigt fällde Burdisso Marcus Rosenberg i straffområdet. Rosenberg blev liggande och haltade av planen, men domaren valde att fria.

Fick revansch

Fem minuter senare fick han sin revansch. Mesut Ozil slog ett lågt inlägg från vänster och Rosenberg mötte med vänstern. Målet innebar 2–0 till Werder Bremen och Rosenberg såg ut att bli stor matchhjälte.

Men då klev, en dittills osynlig, Zlatan fram, drog till med högern och gjorde 1–2. Bollen fick en underbar skruv och gick in via stolpen bakom en chanslös Tim Wiese.

Fram tills att svenskarna presenterade sig hade det mesta handlat om Werder Bremens Claudio Pizarro och Intermålvakten Julio César.

Lånet från Chelsea låg bakom det mesta i anfallsväg för tyskarna och hade flera bra distansskott. I slutet av första halvlek hade han först en nick som César gjorde en bra räddning på. En minut senare kunde han fått straff efter att ha blivit neddragen av Córdoba i straffområdet.

Och det vara också han som gjorde 1–0 efter en dryg timme på retur efter skott av Mesut Ozil.

Resultatet innebär att Panathinaikos gick om Inter och vann gruppen.

Werder Bremen var sedan tidigare borta från avancemang.