Tappade viktiga poäng efter målvaktstavla

Publicerad 2012-08-11

Målvakten Dwayne Miller hade tvål i handskarna mot Åtvidaberg.

Det fick Syrianska betala dyrt för.

Laget tappade 0–2 till 2–2 och gick miste om viktiga poäng i bottenstriden.

– De får det där 2–1–målet som sänker oss lite grann, tycker jag, säger Syrianska manager Özcan Melkemichel till Canal plus.

På två minuter i första halvlek kunde Syrianska gå fram till 2–0 mot Åtvidaberg.

Admir Aganovic nickade in 1–0 innan ÅFF:s högerback Anton Tinnerholm nickade in 2–0 bakom egen målvakt.

Syrianskas målvakt Dwayne Miller bjöd dock tillbaka efter en dryg halvtimme.

Åtvidaberg fick frispark centralt i banan några meter utanför Syrianskas straffområde. Magnus Eriksson stegade upp och drog till.

Strulade till det

Bollen gick rakt mot Miller som försökte klistra den med händerna, men målvakten strulade till det. I stället för att ta bollen styrde han flummigt in den. Målvakten var riktigt knäckt efter tavlan.

Några minuter in i andra halvlek kvitterade sedan Syrianska–fostrade Mattias Mete för Åtvidaberg.

Det målet betyder att Syrianska går miste om viktiga poäng i kampen om ett nytt allsvenskt kontrakt 2013. Det skiljer dock fem poäng ner till Gefle som har kvalplatsen.