Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-09-12

Valencia tog kvällens enda bortaseger

Oavgjort eller hemmaseger.

Det blev facit när Champions League-spelet inleddes i kväll – med Valencia som enda undantag.

Barcelona hade inga som helst problem på hemmaplan mot Levski Sofia. Andrés Iniesta inledde målskyttet i den sjunde minuten – Ronaldinho avslutade i den 92:a. Däremellan nätade såväl Giuly som Puyol och Eto'o och Barça vann med 5-0.

I den andra matchen i grupp A besegrade Chelsea Werder Bremen hemma på Stamford Bridge efter mål av Michel Essien och Michael Ballack.

I grupp B besegrade Bayern München Spartak Moskva med 4-0. Alla fyra målen föll i den andra halvleken. Sporting hemmabesegrade Inter med 1-0 efter en riktig kanon från Marco Caneira. (Se separat artikel.)

Grupp C är helt jämn efter den första omgången. Såväl Galatasaray-Bordeaux som PSV-Liverpool slutade mållöst.

I grupp D såg Olympiakos ha räddat en poäng efter Castillos kvittering till 2-2 i den 66:e minuten. Men två snabba mål i slutet av matchen räckte för att ge Valencia segern – tisdagens enda borta, för övrigt. Fernando Morientes noterades för ett hattrick för Valencia. I den andra matchen i grupp D hemmabesegrade Roma Sjaktar Donetsk med 4-0 efter mål av Taddei, Totti, De Rossi och Pizarro.