Guidetti målskytt när Celtic förlorade

Publicerad 2015-04-19

John Guidetti var bara på plan i fem minuter innan han nätade för Celtic.

Men 2-2-kvitteringen räckte inte för Celtic som efter ett sent förlängningsmål av Inverness åkte ur FA-cupen.

Den skotska ligatiteln är inte långt borta för Celtic, men någon inhemsk dubbel blir det inte för John Guidettis lag.

I dag åkte man ur den skotska cupen mot Inverness.

Celtic tog kommandot och gjorde 1-0 efter 18 minuter men sen förstörde ett rött kort på målvakten Craig Gordon kvällen. Han åkte ut i den 54:e minuten och Greg Tansey kvitterade på den efterföljande straffen.

Avgjorde med tre minuter kvar

Celtic höll ut till förlängningen där Malmöbekante Edward Ofere gjorde 2-1 för Inverness efter bara sex minuter. Celtics tränare Ronny Deila svarade med att byta in Guidetti som tackade för förtroende och kvitterade matchen efter 103 spelade minuter.

Målet såg ut att rädda Celtic till straffar, men med bara tre minuter kvar att spela gjorde David Raven 3-2-målet som skickade hemmalget Inverness till final.