Här är matchen - minut för minut

90+5'

Domaren blåser för full tid.

90+4'

Hemmalaget fortsätter att trycka på och kommer i våg efter våg mot Juventus mål.

90+1'

Ibrahimovic rensar undan hörnan med en nick till Nedved.

90+1'

Club Brügge trycker på och får en hörna efter att Yulu-Matondos inläggsförsök täckts ut av bortaförsvaret.

90'

Tre minuters tilläggstid aviseras.

88'

Club Brügge anfaller med hela laget och pressar Juventus.

85'

Mål! 1-2 Jeanvion Yulu-Matondo

Ibrahimovic rensar bort en hörna med huvudet. Bollen går ut till Blondel som skjuter ett volleyskott från en positon lite till vänster utanför straffområdet. Blondel får ingen riktig träff, bollen studsar i marken och går in i straffområdet där Yulu-Matondo går upp och nickar. Bollen går i en vacker båge över en maktlös Abbiati.

84'

Sven Vermant byts ut och ersätts av Ivan Leko.

83'

Balaban går på kraft och träffar Emerson rakt i huvudet.

82'

Vieira trycker ned Balaban två meter utanför straffområdet till höger. Frispark till Club Brügge.

79'

Nedved varnas av Cantalejo.

78'

Ibrahmivoc lyckas ta sig förbi Stijnen och kommer helt fri till vänster i straffområdet. Hemmaförsvaret jobbar hem och tvingar svensken att vänta med avslutet. När skottet väl kommer har Stijnen hunnit tillbaka och kan rädda.

77'

Kovac får gult kort.

75'

Mål! 0-2 David Trézéguet

Camoranesi lyfter fram bollen till Trézéguet från en position mitt i banan. Trézéguet lobbar bollen säkert i mål med en yttersida.

75'

Joos Valgaeren byts ut och ersätts av Victor.

72'

Ibrahimovic går på kraft. Svenskens skott träffar offsidespringande Trézéguet i ryggen.

71'

Vieira tacklar till sig bollen på mittplan. Bollen går fram till Ibrahimovic som avancerar, dribblar sin försvarare och skjuter ett hårt skott som Stijnen räddar med fötterna. Bollen spelas undan, men Juventus får frispark när hemmaförsvaret går för bryskt fram. Farlig frispark tiotalet meter utanför straffområdet.

66'

Mål! 0-1 Pavel Nedved

Nedved trycker frisparken precis innanför målvaktens vänstra stolpe. Hemmakeepern Stijnen tar ett litet steg till höger precis i skottögonblicket och det gör att han inte kommer ner tillräckligt snabbt.

65'

Vieira spelar fram Ibrahimovic som spelar vidare till Trézéguet. Han spelar tillbaka bollen till Ibrahimovic, som faller efter att ha blivit dragen i tröjan. Domaren ger Spilar gult kort. Farlig frispark till Juventus fem meter utanför straffområdet.

62'

Hemmaförsvaret rensar undan frisparken och försöker kontra. Bortaförsvaret tar hand om bollen och Juventus kan gå till anfall igen.

61'

Zambrotta attackerar på vänsterkanten, men stoppas ojust av Spilar. Frispark till Juventus.

59'

Hörnan rensas undan. Bollen hamnar hos Vermant som från en position strax utanför straffområdet skjuter ett skott som går några meter utanför Abbiatis högra stolpe.

58'

Blondel stjäl bollen av Blasi och spelar ut till de Cock på högerkanten. Han crossar bollen tillbaka till Blondel på högerkanten. Denne utmanar sin försvarare och får se bollen täckas till hörna.

55'

Javier Portillo byts ut och ersätts av Jonathan Blondel.

53'

Ibrahimovic stjäl bollen av de Cock nere vid hörnflaggan. Svensken avancerar in i straffområdet, drar sin försvarare och satsar på ett hårt skott i bortre gaveln. Skottet går klart över.

50'

Balaban duellerar med Blasi på vänsterkanten. Blasi spelar ut bollen till hörna.

48'

Cannavaro söker Zambrotta med en lång, djup boll på vänsterkanten. Spilar nickar till inkast.

47'

Vanaudenaerde håller undan tre försvarare långt nere på vänsterkanten och får inkast.

46'

Andra halvlek är igång.

Juventus spelar mycket bra, men Club Brügges reservmålvakt Stijn Stijnen håller kvar hemmalaget i matchen. Fabio Capellos manskap har lätt att komma till avslut inne i straffområdet och om andra halvlek fortsätter på samma sätt är det bara en tidsfråga innan det står 0-1. Patrick Vieira är den som dirigerar de svart-vit-randigas anfallsspel genom att fördela bollarna på ett sätt som vi inte sett honom göra sedan hans allra första säsonger i Arsenal.

45+1' min

Domaren blåser av första halvlek.

45' min

Blasi vänder bort sin försvarare på högerkanten och slår ett inlägg som Trézéguet möter på volley. Utmärkte hemmakeepern Stijnen räddar till hörna.

44' min

En minuts tilläggstid aviseras.

40' min

Spilar får bollen för långt ifrån sig vid mittlinjen och tar chansen att springa rakt in i Vieira. Domaren Cantalejo visar fransmannen gult kort.

40' min

Nedved hittar ut med bollen till Zambrotta som spelar in bollen mot Ibrahimovic. Svensken missar/hoppar över bollen, men ingen lagkamrat finns bakom.

36' min

Camoranesi slår ett hårt, lågt inlägg från högerkanten. Trézéguet möter vid närmsta stolpen och styr bollen i stolpen.

34' min

Vieira tar hand om en inspark från Stijnen och startar ett anfall som avslutas med att Ibrahimovic klackar fram bollen till nämnde Vieira. Fransmannens lyftning fastnar på en hemmaförsvarares arm. Domaren låter spelet gå vidare.

32' min

Abbiati missbedömer hörnan helt och bollen dimper ned rakt på en överraskad Zambrotta. Bollen studsar på Juve-försvararen och Abbiati kastar sig över bollen.

31' min

Brügge lyfter in frisparken i Juventus straffområde. Bollen rensas till hörna.

30' min

Vanaudenaerde blir liggande ute på vänsterkanten efter en närkamp. Frispark till Club Brügge.

28' min

Yulu-Matondo möter ett långt och högt inlägg från vänsterkanten med huvudet. Nicken går högt över Abbiatis mål.

27' min

Camoranesi kombinerar med Ibrahimovic på högerkanten och fortsätter med att lyfta bollen in till Vieira. Denne petar bollen vidare till offsidestående Trézéguet.

25' min

De Cock har mycket svårt att få tag i Nedved. Denna gång får domaren blåsa frispark vid mittlinjen.

21' min

Hemmaförsvaret rensar undan hörnan.

21' min

Camoranesi lyfter bollen retfullt enkelt över sin motståndare och söker Ibrahimovic med en lyftning mot bortre stolpen. Hemmaförsvaret rensar till hörna.

20' min

De Cock möter hörnan med huvudet. Nicken går klart utanför Abbiatis högra stolpe.

19' min

Vermant hittar ut med en cross till Yulu-Matondo på högerkanten. Dennes inläggsförsök rensas till hörna av bortaförsvaret.

17' min

Frisparken rullas till Ibrahimovic som går på kraft. Bollen går rakt på Vieira som skjuter bollen förbi Stijnen, men mittbacken Maertens täcker upp och rensar bort bollen strax framför mållinjen.

16' min

Nedved tas bryskt om hand tiotalet meter utanför Brügges straffområde. Frispark till Juventus.

12' min

Emerson nickar bollen högt över.

11' min

Hemmaförsvaret rensar undan till en ny hörna.

10' min

Zambrotta skjuter ett distansskott från en position tiotalet meter utanför straffområdet. Stijnen rädder bollen till hörna.

10' min

Målvakten Stijnen boxar undan.

9' min

Hemmaförsvaret spelar undan till ytterligare en hörna.

9' min

Trézéguet kommer helt fri framför Stijnen efter en misslyckad rensning av Englebert. Hemmakeepern räddar till hörna.

7' min

Yulu-Matondo utmanar långt nere på högerkanten. Zambrotta täcker bollen till hörna.

6' min

Nedved lossar ett distansskott 10-15 meter utanför Brügges straffområde. Skottet går strax över Stijnens vänstra kryss.

2' min

Trézéguet hittar ut till Nedved som slår ett inlägg mot Ibrahmovic i den bortre delen av straffområdet. Ibrahimovic tar ner bollen på bröstet, men får se hemmaförsvaret ta hand om bollen.

2' min

Camoranesi hittar Ibrahimovic till vänster i straffområdet. Svenskens skott går strax utanför målvaktens vänstra stolpe.