Lyon 3 (1)

0-1 Fred (43), 0-2 Tiago (55), 0-3 Karim Benzema (90).

Varningar, Steua Bukarest: Nicolita, Oprita, O. Petre. Lyon: Toulalan. Publik: 15000.

Matchen

Lyon fortsätter att imponera. Steua Bukarest höll en stabil defensiv fram till 43:e minuten, men när hemmalagets målvakt fumlade med bollen kunde Fred göra 1-0. Tiago fortsatte målskyttet i 55:e minuten, och byttes senare ut mot Kim Källström. Steua Bukarest satsade hårt offensivt i ett försök att komma tillbaka, men i stället utökade Benzema till 3-0.

Steua Bukarest

Fernandes - Marin, Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, Lovin (76), Parashiv (57), Bostina (55) - Dica - Badea.

Avbytare: Oprita (55), O. Petre (57), Thereau (76)

Lyon

Coupet - Clerc, Cris, Müller, Abidal (76) - Tiago (82), Toulalan, Juninho - Wiltord, Fred (85), Malouda.

Avbytare: Källström (82), Réveillè (76), Benzema (85).

Celtic 1 (1)

FC Köpenhamn 0 (0)

1-0 Kenny Miller (36 str).

Publik: 57598.

Matchen

Nordiska hoppet i Champions League, FC Köpenhamn, får en tuff resa mot avancemang. Defensivt fungerade spelet bra. Det var sånär som FCK:s målvakt Christiansen räddade straffen som gav 1-0 till Celtic. Men offensivt var det tunt för Köpenhamn. I första halvlek klarade inte ens gästerna av att prestera ett enda skott på mål. I andra halvlek flyttade FCK fram positionerna, men hade svårt att skapa några riktigt bra chanser.

Celtic

Boruc - Telfer, Caldwell, McManus, Naylor - Nakamura, Lennon, Gravesen, McGeady (88) - Zurawski (73), Miller (82).

Avbytare: Pearson (88), Maloney (82), Beattie (73).

FC Köpenhamn

Christiansen - Jacobsen, Hangeland, Gravgaard, Bergdölmo (75) - Silberbauer, Linderoth, Nörregaard, Hutchinson - Berglund (55), Allbäck.

Avbytare: Kvist (55), Thomassen (75).

CSKA Moskva 1 (0)

Hamburg 0 (0)

1-0 Dudu (59).

Varningar, CSKA: Vágner Love. Hamburg: Sorín, Mahijsen, Jarolím.

Utv, CSKA Moskva: Benjamin Lauth (86).

Publik: 23000.

Matchen

CSKA visade att de är att räkna med och radade upp många chanser mot Hamburg. Till slut var det Dudu som spräckte nollan. Daniel Carvalho slog en hörna från vänster som hans brasilianske landsman nickade in. Hamburg inkasserade sin andra förlust och spelade utan självförtroende. Moskvas målvakt Igor Afinkeev hade inte mycket att göra.

CSKA Moskva

Akinfeev - V. Berezutskly, Ignashevich, A. Berezutskly - Semberas (46), Rahimic - Dudu, Carvalho (85), Zhirkov - Vágner Love, Olic (76).

Avbytare: Krasic (46), Aldonin (76), Jô (85).

Hamburg

Wächter - Mahdavikia, Reinhardt, Kompany, Mathijsen - Jarolím, Wicky, De Jong (70), Sorín (69) - Ljuboja (80), Sanoga.

Avbytare: Guerrero (69), Trochewski (70), Lauth (80).

Lille 0

Milan 0

Varningar, Lille: Cabaye. Milan: Jankulovski.

Publik: 40000.

Matchen

Ett solitt försvar var Lilles framgångsrecept. Men de fick hjälp av Milans oskärpa i avsluten. Lille hade släppt in sju mål på två matcher i ligan, men nu lyckades man bättre och hade faktiskt lika många chanser som Milan att göra ett segermål. Men båda målvakterna storspelade och både Milan och Lille är obesegrade med goda chanser att avancera till nästa omgång.

Lille

Sylva - Chalmé, Plestan, Tavlaridis (85), Vitakic - Kelta, Bodmer, Makoun, Tafforeau - Fauvergue (62) - Odemwingle.

Avbytare: Rafael (85), Cabaye (62).

Milan

Dida - Cafu, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Kaká, Gilardino (76), Seedorf.

Avbytare: Inzaghi (76).

Real Madrid 5 (3)

Dynamo Kiev 1 (0)

1-0 Ruud van Nilstelrooy (20), 2-0 Raul (27), 3-0 Jose Antonio Reyes (45), 3-1 Artiom Milevskyj (47), 4-1 Raul (61), 5-1 Ruud van Nilstelrooy (70 str).

Varningar, Real Madrid: Sergio Ramos. Dynamo Kiev: Shatskikh. Utvisning, Dynamo Kiev: Oleksandr Sjovkovskyj (68).

Publik: 80000.

Matchen

Real fick en tuff start i och med förlusten med 0-2 mot Lyon. Men mot Dynamo Kiev lossnade det. Beckham var på nytt petad men fick hoppa in i andra. Även Ronaldo fick speltid.

Real Madrid

Casillas - Mejia, Cannavaro, Sergio Ramos, Carlos - Emerson, Diarra - Reyes (46), Guti, Raúl (84) - Van Nistelrooy (72).

Avbytare: Ronaldo (72), Robinho (84), Beckham (46).

Dynamo Kiev

Sjovkovskiy - Gusev, Sabijic, Gavranic, Nesmach - Diogo Rincón (81) - Corrêa (74), Yussuf, Belkevich (70) - Milevskly, Shatskikh.

Avbytare: Rybka (70), Mikhalik (74), Allyev (81).

Benfica 0 (0)

Manchester U 1 (0)

0-1 Louis Saha (60).

Varningar, Benfica: Petit, Katsouranis. Manchester United: Heinze, Carrick, Scholes.

Publik: 61000.

Matchen

Benfica ägde det mesta av bollen, men United var farliga med sina kontringar. Ronaldo skapade luckor i Benficas försvar. I 60:e minuten kom han fram i just en kontring och serverade Louis Saha, som med ett kraftfullt skott gjorde 1-0 - matchens enda mål. En skön revansch för United. Det var just här på Stadio da Luz som United åkte ut mot Benfica i Champions League i december förra året.

Benfica

Quim - Alcides, Luisao, Anderson (82), Léo - Katsouranis, Karagounis (62), Petit - Paulo Jorge (65), Nuno Gomes, Simao.

Avbytare: Mantorras (82), Nuno Assis (62), Miccoli (65).

Manchester U

Van der Sar G. Neville, Vidic, Ferdinand, Heinze - O´Shea, Carrick - Scholes, Rooney (85), C. Ronaldo - Saha (85).

Avbytare: Smith (85), Fletcher (85).

Arsenal 2 (1)

Porto 0 (0)

1-0 Thierry Henry (38), 2-0 Alexander Hleb (48).

Varningar, Arsenal: Rosicky, Gilberto. Porto: Ricardo Costa. Publik: 59861.

Matchen

Porto spelade oväntat offensivt på bortaplan och det straffade sig. Siffrorna slutade med 2-0 efter ett vackert nickmål av Henry och ett snyggt skott av Hleb. Det kunde blivit ännu fler mål av Arsenal. Hemmalaget visade upp ett vägvinnande kortpassningsspel och radade upp chanser. Hleb sköt över från nära håll och ett mål blev tveksamt bortdömt.

Arsenal

Lehmann - Eboué, Kola Touré, Gallas (90), Hoyte - Hleb (86), Fabregas, Gilberto, Rosicky - Henry, Van Persie (74).

Avbytare: Ljungberg (74), Walcott (86), Song (90).

Porto

Helston - Bosingwa, Pepe, Bruno Alves, Cech - Lucho González, Paulo Assunçao, Ricardo Costa (46) - Anderson (66), Hélder Postiga (46), Quaresma.

Avbytare: Lisandro López (46), Raul Meireles (46), Adriano (66).

AEK Aten 1 (1)

Anderlecht 1 (1)

0-1 Nicolas Frutos (25), 1-1 Julio Cesar (28).

Varningar, AEK Aten: Cirillo, Julio César. Anderlecht: Tchite, Goor, Vanden Borre.

Publik: 42000.

Matchen

AEK Aten saknade båda sina ordinarie centrala mittfältare Emerson och Vladimir Ivic på grund av skador och kom i underläge redan i 25:e minuten. Då gav Nicolas Frutos Anderlecht ledningen när han kom från vänsterkanten och placerade bollen i bortre stolpen. Men kvitteringen lät inte vänta på sig. Anderlecht kvitterade redan tre minuter senare genom nummer 99 Julio Cesar. Finske mittfältaren Perparim Hetemaj svarade för framspelningen. Anderlecht hade några chanser att göra segermålet, men det var AEK Aten som var det bättre laget.