Holster sköt GIF Sundsvall upp i topp

Uppdaterad 2018-07-31 | Publicerad 2011-09-23

”De hade inte gjort sin läxa”

Fredrik Holsters målsuccé fortsätter.

Mot Brommapojkarna kom två nya mål som tar GIF Sundsvall ett steg närmare allsvenskan.

– De hade inte gjort sin läxa, säger matchvinnaren.

GIF Sundsvalls kanonform håller i sig. Mot Brommapojkarna kom en ny seger. Sundsvall tog därmed över serieledningen, med en match mer spelad än Ängelholm.

Pontus Engblom nickade tidigt in 1-0 efter en svagt ingripande av Kristoffer Nordfeldt.

Innan den första halvleken var slut gjorde Fredrik Holster sitt 12:e mål för säsongen. Men i den andra halvleken kom Brommapojkarna tillbaka.

Bra i första

Pablo Pinones Arce reducerade direkt och sedan fortsatte hemmalaget att trycka på. Men mitt i BP-pressen gjorde Holster sitt andra mål och matchvinnande 3-1.

– De har inte gjort sin läxa. De låter mig få för stora ytor och får jag det gör jag det ganska bra. Så det måste göra läxan, säger Holster till TV4 Sport och fortsätter:

– Vi gör en väldigt bra första halvlek. Sedan i andra blir vi lite passiva i andra. Men vi lyckas ändå göra 3-1 och hålla i så det är grymt.

Sundsvall går nu upp på lika många poäng som Ängelholm, men leder tack vare bättre målskillnad. Ängelholm möter Jönköpings Södra på måndag.