Khazeni ut på bår – lade sig ner i gräset

Drabbades av en hjärntumör i fjol

Publicerad 2023-07-02

Kristoffer Khazeni, 28, tvingades bryta hemmamatchen mot BK Häcken efter 24 minuter.

IFK Norrköpingsspelaren lade sig ner i gräset och fick rullas ut på bår.

– Han mår bra. Det är den enda kommentaren vi har att ge, säger sportchef Tony Martinsson kort.

För ett drygt år sedan drabbades Kristoffer Khazeni av en cancertumör i hjärnan.

Efter att i år kommit tillbaka till fotbollen har IFK Norrköpingsspelaren matchats varsamt under våren.

I dag fick han för andra gången den här säsongen chansen från start, som ersättare till flyttande islänningen Arnor Sigurdsson, när Häcken gästade.

Khazeni ses om av Norrköpings lagläkare.

Slängde hjälmen

Men efter knappt 25 minuters spel slängde 28-åringen den specialgjorda hjälm han spelar med i gräset och lade sig ner.

Han vinkade snabbt för byte och fick därefter läkarhjälp.

Efter en stund kom båren in och därefter rullades spelaren av planen. Laorent Shabani ersatte.

– Han visar tydligt att det inte är bra, säger Alexander Axén i Discovery.

Ganska snabbt kom det lugnande besked kring spelaren.

– Han mår bra. Det är den enda kommentaren vi har att ge, säger sportchef Tony Martinsson.

Han lämnade aldrig arenan för vidare koll?

– Han var kvar efter matchen.

Efter ett tidigt Häckenmål vände sedan hemmalaget till ledning. Matchen slutade emellertid 2–2 efter att Samuel Gustafson kvitterat i den andra halvleken.