”Jag vill kyssa honom”

Två mål och en assist.

Memphis Depay imponerade stort i första kvalmötet mot Club Brügge.

Nu hyllas han i England.

Det dröjde till den tredje tävlingsmatchen men i går spräckte Memphis Depay sin mål-nolla i United-tröjan.

Den 21-årige holländaren som kom till Manchester från PSV i somras storspelade i den första play off-matchen mot Club Brügge.

Efter en mardrömsinledning där Michael Carrick styrde bollen i eget mål vände Memphis matchen för United.

1–1 kom bara fem minuter efter 0–1 och ledningsmålet kom ett par minuter före paus.

”Memphis visar att jämförelserna med Cristiano Ronaldo inte är för stora”, skriver Daily Mirror i en rubrik.

Även tränaren Louis van Gaal imponerades.

– Jag vill kyssa honom! När du gör två mål och en assist så är du en hjälte, säger han enligt Manchester Evening News.

Förre United-backen Rio Ferdinand fick vibbar av en annan gammal klubbikon.

– Inlägget till sista målet påminde om David Beckham. Skruven och hastigheten, säger han som expert i BT Sports sändning och fortsätter:

– Man kan se att han vill vara en stjärna. Han vill vara nummer ett och vill ha bollen hela tiden. Publikens kärlek till sådana spelare har vi sett tidigare med Ronaldo och Rooney.