Här får Jörgen Lennartsson ett mardrömsbesked:

Från läktaren på Rambergsvallen tvingas U21-förbundskaptenen se på när stjärnan Emir Bajrami linkade av planen.

Mittfältaren behandlades direkt för sin gamla ryggskada som verkar ha ryckts upp.

15 juni invigs U21-EM.

Men en av Sveriges kreativaste spelare är ett stort frågetecken efter att han i dag tvingats avbryta matchen.

Hade ont och lämnade

Elfsborgs Emir Bajrami öppnade visserligen blekt mot Häcken, men växte sig i slutet av första halvlek upp till den irrationelle gigant han varit på sin kant i vår. Kvitteringsmålet var hans förtjänst sedan han brutit sig in i straffområdet och spelat in en boll som slutligen nådde Martin Ericsson.

1-1 stod sig till halvtid, men i andra hann inte Bajrami påverka spelet. För redan efter fyra minuter haltade han av, märkbart plågad och bytte med Joel Johansson. Mittfältaren vårdades sedan för en ryggskada, med all sannolikhet de diskproblem som stört honom under försäsongen.

Lämnade båset

Efter tio minuters behandling lämnade Bajrami båset för att gå bort mot omklädningsrummet och byta om. I nuläget är det oklart hur illa skadad han är.