Oremos drömstart

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-06

Nollad senast – dubbelt upp i dag.

Redan efter två minuter hade Gefles Johan Oremo gjort sitt första mål.

Både Norrköping och Gefle kom till spel med en förlust i första omgången – men IFK Norrköping hade i alla fall fått göra mål.

Nu kan Gefle glädja sig åt både mål och tre poäng, samtidigt som Norrköping fortfarande är poänglösa.

Stor matchvinnare för hemmalaget blev Johan Oremo som gjorde matchens båda mål. Första kom efter bara två minuters spel och andra fullträffen kom 24 minuter senare.

1–0 kom sedan Bapupa serverat Oremo, som iskallt skarvade in matchens första mål.

Matchens och Gefleforwardens andra fullträff gjordes med huvudet. Efter ett ribbskott var Oremo framme och nickade bollen över en chanslös och ensam Nuredin Bakiu i Norrköpings mål.

Spetskompetensen som Gefle i egenskap av Johan Oremo besitter saknades uppenbarligen hos gästerna. Närmast var Kevin Amuneke och Felix Magro som båda sköt varsitt skott i stolpen.