På språng Johan Elmander satte 1–0 för Toulouse.

Ryck upp dig, Lars Lagerbäck!

Johan Elmander visar kanonform inför Danmarks-matchen på lördag.

På lördagskvällen sänkte han Auxerre – med ett drömmål.

Med drygt 20 minuter kvar av mötet mellan Toulouse och Auxerre var ställningen fortfarande 0-0.

Då slog Johan Elmander till.

Drog tre försvarare

Han tog emot ett uppspel, 35 meter från mål, vände upp och satte fart.

Med en enkel kroppsfint lurade han bort fyra Auxerre-spelare i en och samma rörelse.

När Elmander kom fram till straffområdet placerade han kallt in bollen, helt otagbart, tätt intill den vänstra stolpen.

Målet var hans andra i ligan den här säsongen – och säkert ett skönt besked till förbundskapten Lars Lagerbäck som tidigare under lördagen fått beskedet att lagkapten Fredrik Ljungberg missar EM-kvalmatchen mot Danmark på grund av en ljumskskada.

Med åtta minuter kvar att spela byttes han ut och på stopptid punkterade Mousse Sissoko matchen med sitt 2-0-mål.

Lyon vände och vann med Källström på planen

Tack vare segern hakar Toulouse på topplagen i den franska ligan.

Kim Källström spelade hela matchen när hans Lyon vände och vann hemmamatchen mot Le Mans.

Bortalaget tog ledningen med både 1-0 och 2-0 och det såg länge ut som om Lyon skulle gå på en riktig mina.