Oro för våldsamheter i USA när Joe Biden blir president

PODD ”Olika skräckscenarier”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

I fyra år har Donald Trump suttit vid makten. Nu är hans president-era slut. På onsdag tar Joe Biden över men vi bevittnar samtidigt en mycket turbulent period i USA:s historia, som kulminerade den 6 januari när Trump-supportrar stormade Kapitolium och flera människor miste livet. Trump ska på grund av det här ställas inför riksrätt för andra gången – och risken för mer våld och mer oroligheter bedöms vara stor.

Vad är det vi kan vänta oss de kommande dagarna?

Vad gör egentligen Trump och hans familj just nu?

Och hur blir Joe Bidens första tid vid makten när kaos samtidigt råder i landet?

Det tar vi upp i Aftonbladet Daily. Gäst är Emelie Svensson, Aftonbladets reporter i USA. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE