Degerfors

Olivias syster om saknaden efter dödsolyckan: ”Mist en del av oss”

NYHETER

Olivia Högberg, 19, dog i den tragiska bilolyckan i Degerfors.

Nu skriver hennes syster Wilma ett öppet brev om saknaden.

”Att mista sin familjemedlem gör så ont i oss alla i familjen. Chocken som kommer när man får beskedet att sin syster och dotter har omkommit i en trafikolycka är obeskrivlig. Det är hemskt.”

”Min älskade syster.

Jag blir så arg, arg på människor som är vårdslösa i trafiken då oskyldiga människor blir drabbade. En av alla var min lillasyster. Min älskade lillasyster Olivia, som hade hela livet framför sig. Som älskade sitt liv hon levde, med vänner och familj.

Hon var målmedveten och kämpade med sina studier för att få en stabil och fin framtid. Sista året i gymnasiet längtade hon så mycket till studenten, hon var så taggad. Hon hade sökt in till olika högskolor över hela landet för att verkligen komma in, för att få börja plugga till civilekonom.

Studenten fick hon aldrig uppleva som hon så gärna ville göra och strävade efter, inte heller bli civilekonom.

Jag blir så ledsen, Olivia har mist allt. Att se Olivias lycka när hon tagit studenten var något vi alla såg fram emot.

Olivia var alltid så himla glad och den snällaste människan jag någonsin träffat, så fin mot alla och så godhjärtad. Vi kivades och bråkade med varandra som alla syskon gör men i slutändan så stod vi alltid vid varandras sida.

Olivia Högberg och systern Wilma Högberg-Sundin.

Hon var så lojal mot alla, ville alla väl hela tiden. En helt underbar person som jag är så tacksam och glad att jag fick ha som min syster. Min syster som har hjälpt mig genom mina mörkaste tider. Vi var så nära varandra genom hela vår uppväxt sen vi var småbarn till tonåren då vi tillsammans gjorde sånt alla tonåringar gör.

Vi har verkligen växt med varandra i allt. Och visste allt om varandra genom alla år. Vilka minnen vi har tillsammans, som kommer finnas med mig under hela livet.

Hela syskonskaran har alltid har värnat om varandra. Olivia har sju syskon som stod henne nära med olika minnen och fina relationer med alla. Det är något som alltid varit viktigt för oss syskon, att alltid ha varandra vid vår sida.

Vi alla har mist en del av oss, och det gör så fruktansvärt ont. Men ingen av oss kommer glömma relationen till Olivia och den fina människan hon var. Så himla vacker.

Att mista sin familjemedlem gör så ont i oss alla i familjen. Chocken som kommer när man får beskedet att sin syster och dotter har omkommit i en trafikolycka är obeskrivlig. Det är hemskt. Så tänk en sista gång på hur ni åker i trafiken. Det är inte värt att åka vårdslöst eller leka runt i trafiken det drabbar så många oskyldiga.

Olivia är älskad, saknad och aldrig glömd. Hon var inte värd att mista sitt liv på det här sättet. Ingen människa är det.”

Olivias storasyster Wilma.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sjuk? Testa om du har Covid-19 med smidigt hemmatest – beställ här

Quicktest

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter

/

Degerfors

LÄS VIDARE

Olivia, 19, dog i frontalkrocken i Degerfors: ”Fruktansvärt ont”

ÄMNEN I ARTIKELN

Degerfors

Trafikolyckor