15.00: Anders Tegnell svarar på dina frågor direkt i Aftonbladet TV

Publicerad 2021-12-08

Munskydd, julbord, vaccinering och hemmajobb? Många är frågorna som hopar sig efter larm om ökad smittspridning och nya rekommendationer.

Men vad gäller egentligen och hur påverkar det dig?

Ställ din fråga till statsepidemiolog Anders Tegnell i Aftonbladets chatt så finns chansen att han ger dig svar live i Aftonbladet TV.

Klockan 15.00 svarar statsepidemiolog Anders Tegnell på läsarnas frågor direkt i Aftonbladet TV. Ställ din fråga redan nu här i chatten.

Denna chatt är stängd.

  • Erica Fält
    8 dec 2021

    Wow vilket intresse för chatten! Tusen tack för ert engagemang och era frågor. Det här gör vi om och tills dess kan ni se alla svar på frågorna här.

    Ta hand om er!

  • 8 dec 2021

    Hur många procent av fullvaccinerade har blivit sjuka i covid?

    Frågande
  • 8 dec 2021

    Tar denna Pandemi någonsin slut?

    Man orkar inte med mycket mer nu när man är 70+!

    Virginia
  • 8 dec 2021

    Alla vi umgås med är vaccinerade utom vår son's Mormor. Vår son är 1 år och vi undrar hur vi ska förhålla oss då det finns väldigt dålig information gällande yngre barn

    Jonas Nilsson
  • 8 dec 2021

    Varför talas det inte om oss som genomgått covid och därmed har naturliga antikroppar? Ingenstans och inte någon, verkar vilja prata om oss som genomgått covid och utvecklat ett naturligt motstånd mot covidviruset som verkar vara det starkaste motståndet? Varför vill ingen det? Vi är många som undrar.

    Mia
Anders Tegnell.