Linda Lindorff avslöjar böndernas okända porrbilder

Aftonbladets nya podcast om ”Bonde söker fru” och ”Kärlek åt alla”

Av: Andreas Ekström

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Porr- och nakenbilder är ingen succé för att fånga böndernas hjärtan.

Det säger programledaren Linda Lindorff, 47, i Aftonbladets nya podcast, ”Tv-bönderna och kärleken”.

– Porrbilder fungerar sällan, säger ”Bonde söker fru”-programledaren.

I podcasten ”Tv-bönderna och kärleken”, Aftonbladets podcast om ”Bonde söker fru” och ”Bonde söker fru – kärlek åt alla”, intervjuas Linda Lindorff. Hon berättar om allt från porrbilder till vilka åtgärder man har vidtagit för att folk inte ska ta kontakt med bönderna innan programmet.

– För tre år sedan började vi med att bara presentera förnamnet på bönderna. Vi har också haft de omtalade kärleksvakterna på Sundbyholms slott, för att undvika nattliga besök och så att saker inte hände utom kontroll. För är inte vi hänger med på vad som händer blir det väldigt svårt att berätta de här kärlekshistorierna, säger Linda Lindorff.

I takt med att sociala medier växt har det blivit lättare att få och ta kontakt med bönderna innan programmet sänts. Ett fenomen som programledaren inte är alls så förtjust i.

– Jag tycker inte det är schysst mot dem som är med, varken mot bönderna eller brevskrivarna. Jag rekommenderar verkligen bönderna att gå igenom vårt format för det fungerar verkligen, säger hon.

1 av 3 | Foto: CAROLINA BYRMO
Linn Elmervik och Bea Blom gör podcasten ”Tv-bönderna och kärleken”.

Porrbilder går inte hem hos bönderna

Under åren har programledaren varit med och delat ut hundratals brev, bland annat minns hon de som skickat in nakenbilder.

– Folk skickar naken- och porrbilder i breven men det fungerar sällan, de har ingen succé utan hamnar i skräphögen, säger hon.

Aftonbladets nya podcast, ”TV-bönderna och kärleken” kommer analysera allt som händer i den nya säsongen av ”Bonde söker fru” och webbprogrammet ”Kärlek åt alla”. Under säsongen kommer podcasten att gästas av personer som är kopplade till programmet. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag klockan 21.00.

Första poddavsnittet finns att lyssna på hos Acast och på Aftonbladets podsajt.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE