Här är ”Tv-bönderna och kärleken” – Aftonbladets nya poddsatsning

Aftonbladet gör podd om ”Bonde söker fru”

Av: Aftonbladet

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Här är Aftonbladets nya poddsatsning ”Tv-bönderna och kärleken”.

Podcasten kommer analysera allt som händer i den nya säsongen av ”Bonde söker fru” och webbprogrammet ”Kärlek åt alla”.

– Vi ska göra vårt bästa för att bjuda på de skarpaste kärleksanalyserna och skvallret bakom kulisserna, säger Linn Elmervik.

I kväll drar en ny säsong av tv-succén ”Bonde söker fru” igång i TV4.

Nytt för i år är att Aftonbladet bevakar serien, både genom den vanliga nyhetsbevakningen men också genom en ny poddsatsning om programmet. Reportrarna bakom ”Tv-bönderna och kärleken” är Aftonbladets journalister Bea Blom och Linn Elmervik och podden släpps i samband med veckans avsnitt varje onsdag.

– Podcast är ett oerhört tacksamt och roligt sätt att bevaka populärkulturella fenomen som just populära tv-serier. Vi har tidigare gjort poddar om ”Game of thrones” och ”Gift vid första ögonkastet” och båda blev viktiga delar av vår bevakning. Med podcast finns ju också möjligheten att verkligen nörda ner sig, säger Patrik Syk, podcastchef på Aftonbladet.

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Linn Elmervik och Bea Blom gör podcasten ”Tv-bönderna och kärleken”.

Bjuder in gäster

I podden analyseras allt som händer i programmet in i minsta detalj: de bittra kärleksintrigerna, de tårfyllda farvälen och de dramatiska avhoppen.

– Tittar man på ”Bonde söker fru” bör man lyssna på ”Tv-bönderna och kärleken”. Vi ska göra vårt bästa för att bjuda på de skarpaste kärleksanalyserna och skvallret bakom kulisserna, säger Linn Elmervik.

Under säsongens lopp kommer podcasten också att få besök av gäster kopplade till serien. Först ut är programledaren Linda Lindorff som gästar premiäravsnittet.

Årets bönder i ”Bonde söker fru” är getbonden Oscar, 22, mjölkbonden Alexander, 35, köttbonden Jimmy, 37, och mjölkbonden Pelle, 28. I ”Kärlek åt alla” letar skogsbonden Ulf, 56, lammbonden Mattias, 26, och köttbonden André, 24, efter sina framtida livskamrater.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I elfte avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” är Linn och Malin är skeptiska till Ulfs relation med sin bästa vän. Karin avslöjar vad hon egentligen berättade för Pelle i samtalet som klipptes bort.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE