Harry och Meghan letar efter ny lyxvilla

Lämnar Montecito för lyxen i Hope Ranch

Publicerad 2022-10-03

Prins Harry och Meghan flyttade till kändistäta Los Angeles 2020.

I två års tid har de bott i en stor lyxvilla med pool, 9 sovrum och 19 badrum, gym och spa.

Nu letar de efter ett nytt och lyxigare hus.

Harry och Meghans superlyxiga hus i Montecito i Santa Barbara är ca 1600 kvadratmeter stort och sägs ha kostat paret 155 miljoner kronor. De bor grannar med Hollywoodkändisar som Oprah Winfrey, Ellen de Generes, Katy Perry, Adam Levine och Jennifer Aniston.

Men nu sägs paret ha tröttnat på det kändistäta området. Montecito har haft en inbrottsvåg som lett till att polisen installerat fler övervakningskameror på gatorna. Harry och Meghan drabbades av inbrott vid två tillfällen i maj då polis ryckte ut till huset.

I ett brev som gått ut till invånarna i Montecito skriver polisen:

”Brotten begås av sofistikerade stöldgäng som kommer utifrån”.

Prins Harry och Meghan letar efter nytt lyxigt hus i Hope Ranch.

Husen kostar runt 200 miljoner kronor

Paret sägs istället vara intresserade av att bosätta sig i Hope Ranch 1,5 mil från Montecito. Det är ett slutet exklusivt bostadsområde med hög säkerhet, en privat medlemsklubb, golfbanor, tennisbanor och stall med vackra ridvägar. Invånarna har även tillgång till en stor välskött privat strand.

Det bor ungefär 2 200 människor i Hope Ranch, de flesta tillhör det superrika skiktet. Husen i området går ofta för över 200 miljoner kronor.

Brittiska medier rapporterar att det till och med kan vara så att paret redan har genomfört ett husköp, men att det ännu inte hunnit registreras.

Lyxig flyttkarusell

Prinsparet lämnade det brittiska kungahuset 2020. De bodde då i Frogmore Cottage i Windsor, ett hus som de fick av drottning Elizabeth i samband med bröllopet ett par år tidigare. Huset totalrenoverades men Harry och Meghan lämnade Storbritannien för Kanada där de flyttade in i en lyxvilla som de lånade av en anonym multimiljonär.

Men snart gick flyttlasset igen och paret bosatte sig i en lånad supervilla i Los Angeles. De köpte sitt eget hus i Montecito i juni 2020 efter ett miljardkontrakt med Netflix och Spotify.

– Vi gjorde allt vi kunde för att få det här huset. För när du kliver in här och känner... glädje. Andas. Lugn. Det är helande. Du känner dig fri, sa Meghan till The Cut tidigare i år.

Men trots de positiva känslorna står nu paret enligt uppgifter inför en ny flytt till ett mer exklusivt hus.

Harry och Meghans lyxvilla i Montecito ligger granne med bland andra Oprah Winfrey, Elle de Generes och Jennifer Aniston.

Fler kungliga bilder och nyheter hittar du på Instagramkontot Kungligt med Jenny

Vackra klänningar för alla tillfällen

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

LÄS VIDARE