”Mitt miljondrag kan speeda ner allt i kväll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 6 november på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Ville Karhulahti och Counterfeightr är ett miljondrag på V86.

1,9 miljoner i vinst förra onsdagen efter åtta rätt. 230 000 kronor in i lördags på V75 efter sju rätt.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av V86-omgången på Åby och Solvalla där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Det luktar körning, mitt miljondrag kan speeda ner allt, säger Sportbladets Mattias Karlsson.ANNONS: Här går du med i andelslaget och kan ta rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Åby och Solvalla med spelstopp klockan 20.30.

Två storvinster på en vecka

I onsdags prickade ett system i andelslaget in alla åtta rätt på V86 och spelade in 1,9 miljoner kronor. Varje andel blev värd 65 000 kronor.

I lördags prickade Sportbladets Jackpot in alla sju rätt på V75 och spelade in 230 000 kronor. Varje andel blev värd 23 000 kronor.

Tipsade om superskrällen

I Skrällkollen inför förra onsdagens V86-omgång varnade Sportbladets Christoffer Wickman för jätteskrällen Rolex Tilly med orden: ”Han är dock inte så tokig i grunden och det här kan vara den miljonskräll på V86 som man letar efter. En procent”. Hur det gick? Rolex Tilly och Torbjörn Jansson vann och chockade (nästan) alla spelare.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.20, onsdagen den 6 november.ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

1 Gloria Sisu (V86-8) har gått bra i stort sett hela året, men haft lite oflyt. Är snabb ut och här är jag inne på att Skoglund kan hålla upp ledningen från innerspåret. Då måste det vara vettig chans att hålla hela vägen mot jämnåriga kullsystrar som hon mött, och slagit, tidigare i år. 100 000 kronor väntar vinnaren i Gay Gals lopp och lita på att Svedberg har vässat lite extra för att ta en seger under säsongens elfte timme.

Miljonrensarna

6 Grace Occagnes (V86-1) har jag tyckt vara en fin häst hela tiden. Nu gör stoet första starten för nye tränaren Veijo Heiskanen. Mellan raderna låter tränaren lite uppåt. Se upp med denna från ett perfekt läge. Ner till planken - lifta med - och pang...? Tre procent.

9 Karissa Bo (V86-6) kommer säkerligen att stiga på strecken, med all rätt. Lite spelad och ett måste på lappen. 11 procent.

6 Panther Face (V86-7) är tidig för mig. 15 procent.

Tänk på att...

... omgången avgörs på Solvalla och Åby. Det är höst nu och banorna lite segare än vanligt, hästarna står inte till mål med lite för tuff öppning i benen.

...jag trodde mycket på 1 Carmine Am (V86-2) på V75 senast. Men häll inte ihop aktionen då över tre varv. Samma distans igen. Fungerar hästen vinner han, men...

...det ser ut att bli rivig körning i V86-3, Xpressprintern. Se upp med bakspåren, kanske 11 Counterfeightr kan ställa ner allt? Det är en rolig skräll att ha med.ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Christoffer Wickman:

Spikarna

5 Il Duce Boko (V86-1) är en häst som jag gillar skarpt och jag tror Conrad Lugauer tidigt placerar honom i ledningen och sedan vinner. Senast var han helt överlägsen, efter att han tidigt körts till tät.

7 Gargamel Sisu (V86-4) är en häst som jag vet att tränare Timo Nurmos håller högt och senast var han ruskigt bra då han trots tufft lopp gick undan enkelt från ledningen.

Miljonrensarna

9 Bodybuilder (V86-5) var riktigt läcker näst senast vid seger på Jägersro och senast på Åby såg han mycket vass ut efter tidig galopp. Ska kunna få ett fint lopp härifrån och måste räknas tidigt. Åtta procent.

5 Boxer Shrimp (V86-8) har inte den bästa resultatraden men det här är en tjej som jag håller högt och med lopp i kroppen efter paus kan det vara dags för seger nu. Hon är van tuff konkurrens och ny kusk i form av Per Lennartsson upp behöver inte vara fel. 15 procent.

Tänk på att...

... 1 Carmine Am (V86-2) är en häst som jag håller högt och löper han bara upp till det som jag vet att han kan så kan det mycket väl vara så att han bara vinner nu.

... 4 Raijin Face (V86-6) har fått två lopp i kroppen efter paus och bör således närma sig toppformen och det här är en häst som det finns mycket kunnande i. Visst kan det vara så enkelt att han bara vinner, men jag tycker spelprocenten blir i överkant nu.

... 12 Hobby de l’Iton (V86-7) är en häst jag håller högt, måste tas på fullaste allvar nu.ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

5 Il Duce Boko (V86-1) är en talang som inlett karriären med tre segrar på fem starter. Han har klarat snäva spår förut och näst senast hade han spår fem på V75 och löste det galant. Senast vann han på ett bra sätt och jag tror Conrad kommer köra framåt direkt, tror ingen svarar honom och över medeldistans blir det inte lätt för tilläggshästarna att plocka något.

Miljonrensarna

4 Brake Cooling (V86-4) varnade jag för senast på V75 men då blev det galopp. Nu är han helt bortglömd, han är startsnabb och från ett bra utgångsläge tror jag han tar sig till innerspåret, därifrån kan det bli en perfekt resa och då kan han slå till. Tre procent.

6 Panther Face (V86-7) är en grundkapabel häst som gjorde debut för Veijo Heiskanen senast, han hade spår 12 på V75 och fick fritt sent men såg mycket fin ut. Tycker han ska med tidigt den här gången. 15 procent.

Tänk på att...

... V86 delas mellan Åby och Solvalla den här omgången.

... man behöver inte plocka ner månen för att få bra betalt på V86, man har råd med några favoriter.

... vi har en del treåringslopp den här gången, det är sent på säsongen och det kan finnas vissa som är trött och slitna.ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Supernytt på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

7 Gargamel Sisu (V86-4) var grymt bra senast. Han blev attackerad flera gånger under loppets gång, men fredade sig –och stack undan till en mycket säker seger. Gör hästen om den prestationen så får övriga jaga andraplatsen i det här loppet. Jag litar på att Nurmos springare bara är bäst igen.

Tycker att 1 Carmine Am (V86-2) har en bra uppgift också. Vinner om han är fräsch.

Miljonrensarna

11 Counterfeightr (V86-3) är en rätt så bra häst och det luktar körning i det här loppet. Kanske kan åka med i 10 Maggie Cashs rygg på sista bortre långsidan – för att sedan speeda ner allt. Två procent.

9 Bodybuilder (V86-5) har hög kapacitet och blir lite för lite betrodd. Ska med på V86-lappen till åtta procent.

Tänk på att...

... när Solvalla och Åby arrangerar Xpress-trav, som denna vecka, går man igång lite extra. V86 är alltid ett fantastiskt spel med hög chans till stor utdelning, men med open stretch-spåren på Åby blir det alltid lite annorlunda kört.

... det är en öppen omgång med många spelvärda hästar till låg procent. Jag tror att flera favoriter är ute på tunn is. Välj era spikar med noggrannhet, så kan ni bli rikligt belönade på onsdagskvällen.

... 9 Karissa Bo (V86-6) står lite på tur.ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Tale of Jacks (V86-2) bör inte ha några problem med den långa distansen och han var riktigt läcker senast när han svepte till ledningen på sista bortre långsidan och sedan gick undan till en överlägsen seger. Han kan öppna rätt så kvickt från start och från ledningen blir det ingen lätt nöt att knäcka för övriga. Känns som en bra V86-spik att luta sig mot den här omgången.

Miljonrensarna

1 Avery (V86-3) har perfekta förutsättningar och han kommer till start med bra form. Får han ett fint invändigt lopp här så kan det bli seger via på open stretch. Fem procent.

6 Panther Face (V86-7) har hög kapacitet och han såg fin ut i sin nya regi senast. 15 procent.

Tänk på att...

9 Bodybuilder (V86-5) har ett intressant smygläge och är under fin utveckling.

4 Raijin Face (V86-6) har fått två lopp i kroppen efter en lång frånvaro. Kan vara segermogen nu.

… det är tre stycken lopp i omgången som endast är för treåringar som är på väg uppåt i karriärerna. Det kan svänga fort i prestationerna och det kan skrälla rejält.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen.ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE