Kaptenen fick matchstraff efter 30 sekunder

Publicerad 2022-02-16

Det blev en kort match för Troja-Ljungbys Daniel Karlsson.

Redan efter 30 sekunder fick kaptenen lämna isen – efter att ha delat ut en våldsam tackling.

Sedan blev smålänningarna överkörda.

Det blev en stökig start på matchen mellan BIK Karlskoga och Troja-Ljungby.

Efter tolv sekunder blev gästernas Carl Ernstig utvisad för boarding.

Domaren hann knappt blåsa igång matchen igen innan det var dags för nästa.

Trojas lagkapten Daniel Karlsson satte in en våldsam tackling mot Karlskogas Daniel Franzén som blev liggandes på isen en lång stund. Efter en tids överläggning bestämde sig domarna att det var färdigspelat för Karlsson, som fick gå och duscha efter bara 38 sekunder.

Franzén utgick och kom inte tillbaka till spel.

Bytte målvakt – föll tungt ändå

Det efterföljande numerära överläget lyckades BIK inte utnyttja, men värmlänningarna dominerade perioden. Efter nio minuter hade Troja-Ljungby fortfarande inte fått iväg ett enda skott på mål.

Det skulle också visa sig på resultattavlan till slut. När perioden var över ledde hemmalaget med 2–0.

När 3–0 kom tidigt i den tredje perioden bytte Troja målvakt och nog spelade man upp sig något efter det. Men Karlskoga blev ändå numret förstora och när slutsignalen ljöd var resultatet 4–2.

Daniel Karlsson hade spelat klart efter 30 sekunder.