Martin fixade Morasegern

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-27

Kräftgången för Oskarshamn fortsätter

Oskarshamn hämtade in 1-3 till 3-3 borta mot Mora.

Men det var förgäves, i den sista perioden avgjorde nämligen Martin Johansson för hemmalaget som nu närmar sig playoffstrecket.

Martin Johansson.

Mora fortsätter att plocka poäng och tog en oerhört viktig seger mot Oskarshamn.

Vinsten innebär att Mora nu plockat poäng i nio av de elva senaste matcherna men framförallt att man bara är två poäng bakom just Oskarshamn på den sjunde och sista playoffplatsen.

Mora spelade till sig en 3-1-ledning efter två perioder sedan Mikael Zettergren blivit tvåmålsskytt, men i den sista perioden kvitterade Oskarshamn efter två snabba mål.

Mora var dock starkast – och en och en halv minut efter 3–3-målet steg Martin Johansson fram och gjorde det matchvinnande 4-3-målet.

Oskarshamn vann skotten med 42-31, men Daniel Hansen i hemmamålet fortsatte spela bra och motade 39 puckar.

Oskarshamn har nu förlorat fyra raka matcher.