Men i kväll fick sviten ett hastigt slut.

Då var tränaren Challe Berglund inte nöjd.

– Efter några segrar så tror vi att vi är världsmästare, säger han.

Challe Berglund var inte nöjd med sitt lags insats i matchinledningen.

Efter en riktigt tung höst så har Modo kommit igång ordentligt på slutet. Inför kvällens bortamatch mot Djurgården hade laget tre raka segrar, och blott en förlust på de sex senaste matcherna.

Men i kväll fick sviten ett slut.

Zibanejad gjorde första

Laget fick en mardrömstart med 0–1 emot sig redan efter 48 sekunder då Mika Zibanejad gjorde sitt första elitseriemål på ett riktigt skickligt sätt.

Det var en ledning som de höll perioden ut på ett helt rättvist sätt. Modo var inte alls med i den första perioden och spelade betydligt sämre än de gjort på slutet – något som fick tränaren Challe Berglund att vara rejält missnöjd när han intervjuades inför den andra perioden i Canal Plus.

– Bara för att vi har vunnit de senaste matcherna så tror att vi är världsmästare direkt. Men så bra är vi inte. Vi ligger sjua i tabellen, det måste vi inse, sade han.

Tjärnqvist satte andra

Inledningsvis såg det ut som att Berglunds budskap inte gick fram till alla i laget. 13.12 in i perioden gjorde Mathias Tjärnqvist vackert 2–0, en ledning som laget behöll perioden ut.

Men i den tredje perioden spelade Modo upp sig och gjorde både 1–2 och 2–2. De gjorde till och med 3–2, genom Byron Ritchie.

Men efter en snabb kvittering av Daniel Widing, blott 40 sekunder efter Ritchies mål, gick matchen till förlängning. Den blev mållös, och matchen fick avgöras på straffar.