Nyförvärvet slog till med ett drömmål i träningsmatchen mot Lokomotiv Moskva.

Men det räckte inte och Göteborg förlorade med 4–2.

IFK Göteborg

Det fortsätter gå tungt för IFK Göteborg på försäsongen.

Efter förluster mot Nordsjälland och Hammarby så blev det i dag ny förlust när Lokomotiv Moskva vände och vann med 4–2.

Mikael Stahre valde att mönstra en stark startelva där nye målvakten Warner Hahn fanns med efter bara en träning med klubben.

Han fick dock ingen bra start när han redan efter åtta minuter släppte in en boll som visserligen styrde på en försvarare men som inte såg helt otagbart ut.

Drömmål av nyförvärvet

Innan halvleken var över hade Blåvitt dock vänt på matchen. Först nickade Oscar Vilhelmsson in 1–1 innan Amir Al-Ammari bjöd på matchens höjdpunkt.

Efter en hörna lyckades han med en hoppspark, uppemot två meter upp i luften, dunka in bollen till 2–1.

I mitten av den andra halvleken kvitterade ryssarna med ett skott utifrån som via en Blåvittförsvarare gick in i mål, inte heller det skottet såg otagbart ut för Hahn.

Med kvarten kvar var vändningen fullbordad när Moskva satte 3–2 efter en kontring och de skulle hinna med ytterligare ett mål till 4–2.