Ödesminut gav Juventus femte raka

Uppdaterad 2018-08-09 | Publicerad 2014-09-27

Juventus rusar fram i Serie A utan både förluster och insläppta mål.

Mot Atalanta avgjordes allt på en enda ödesminut.

Roma öppnade Serie A-helgen med sin femte raka seger och satte därmed press på Juventus om man vill behålla sin serieledning.

Carlos Tevez gjorde 1-0 för bortalaget efter 35 minuter. Men matchen kunde ha gått åt ett helt annat håll än en klar Juventus-seger om den 59:e minuten inte blivit så olyckssalig för Atalanta.

För först räddade Gianluigi Buffon German Denis straff och sen vände spelet och i samma spelminut avgjorde Carlos Tevez matchen med ett placerat skott.

"Vilken spelare"

– Tevez, vilken spelare det är, berömde TV 12:s expert Martin Åslund.

Matchen punkterade nyförvärvet Álvaro Morata med sitt 3-0-mål i den 83:e minuten.

Därmed är Juventus åter serieledare med 15 poäng, två plusmål bättre än Roma. Och vad som kanske är ännu mer imponerande, man har fortfarande inte släppt in ett enda mål på de fem matcherna.