Det var nästan menat att hända.

Det har varit många spekulationer kring huruvida Wayne Rooney skulle kunna fokusera på fotbollen efter de senaste dagarnas rapporter om otrohetsskandalen.

Men han kom till start mot Schweiz och efter tio minuter satte han också 1–0.

Till slut vann England med 3–1.

Det pratades om att United-anfallaren skulle petas mot Schweiz efter att brittiska tidningar avslöjat att Rooney köpt sex av en lyxprostituerad under tiden som hans fru Coleen var gravid.

Men Rooney lyckades övertala förbundskapten Fabio Capello att han var spelduglig och det dröjde bara tio minuter så bevisade han det också.

Glen Johnson låga boll gick förbi en del spelare innan den hittade Rooney som säkert satte den.

Riktigt klassmål

Därefter dröjde det till en bit in på den andra halvleken innan det blev mål igen.

Adam Johnson gjorde 2–0 i den 69:e minuten och två minuter senare kom matchens snyggaste mål.

Xherdan Shaqiri, 18, drog till med ett skott rätt i krysset efter att ha löpt sig fri på vänsterkanten.

England säkrade dock segern när Darren Bent satte 3–1 i den 88:e minuten.