Inhoppande Khalili hjälte för Norrköping

Uppdaterad 2018-08-02 | Publicerad 2010-08-27

Serieledarna stormar mot allsvenskan

Det började i helt fel riktning för Norrköping som låg under med 0–1 efter första halvleken mot Ljungskile.

I slutet på den första halvleken blev Imad Khalili inbytt och han vände matchen till IFK-seger och nu är allsvenskan ännu närmare för serieledarna.

– Vinner vi sånna här matcher, då vinner vi serien, säger matchhjälten till TV4 Sport.

Efter drygt en halvtimmes spel tog bortalaget Ljungskile ledningen genom Michel Thomas som satte bollen i bortre stolpen efter att ha blivit assisterad av Erik Nilsson.

Ljungskile höll ifrån bra under den första halvleken men Norrköping gjorde en avgörande förändring i slutet på den första halvleken, och förändringen hette Imad Khalili. (Som byttes in då Armin Tankovic fick skadekänningar.)

Dubbelt Khalili

I den 58:e minuten plockade han ner bollen i Ljungskiles straffområde och lyfte därefter bollen över målvakten Nick Noble.

Och det räckte inte med kvittering.

Åtta minuter från slutet kom Khalili i en rejäl rusning och framspelning från Daniel Bamberg nickade han in i hög fart och fastställde slutresultatet till 2–1 och allsvenskan kommer allt närmare.

– Visst pratar vi om det (allsvenskan) men vi försöker ta det en match i taget, säger tvåmålsskytten Imad Khalili till TV4 Sport efter matchen.