Henke målskytt

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-02-25

Succéinhopp av Larsson

I 70 minuter var Barcelona svagt och tempofattigt mot Real Zaragoza.

Då byttes Henrik Larsson in istället för Leo Messi och gjorde dundersuccé. Larsson låg bakom 1-0 och gjorde själv 2-0 några minuter senare.

Real Zaragoza hade fått matchen precis dit laget ville och låg närmast ett ledningsmål i en tråkig tillställning. Etoó, Ronaldinho och Messi kom ingenvart.

Då tog Frank Rijkaard in Henrik Larsson precis som mot Chelsea i Champions League i onsdags då svensken var med och vände till seger.

Larsson hade bara varit på plan i dryga fem minuter när han skapade en hörna. På den drog Edmilson till på volley och Zaragozas utespelare Celades tvingades rädda bollen med händerna på mållinjen.

Tåade in 2-0

Utvisning för Celades och straff som Ronaldinho enkelt satte till 1-0. Bara minuterna senare fick Samuel Etoó bollen ute på högerkanten och hittade en framrusande Larsson i mitten.

Svensken mötte med tån före sin försvarare och rullade in 2-0.

För bara ett par veckor sedan sparkade just Real Zaragoza ut Barcelona ur den spanska cupen.