Hovda snodde poäng från egna klubben

Publicerad 2015-09-20

Tor Øyvind Hovda lånades ut till Åtvidaberg från Kalmar.

Frågan är om Kalmar är nöjda med det i dag?

Mittfältaren "snodde" nämligen två viktiga poäng från sin klubb när han gjorde 1–1 i slutminuterna.

– Lite speciellt, säger Hovda i C More.

Åtvidaberg hoppades kunna segla vidare på den positiva vågen från förra matchen och den efterlängtade segern mot Sundsvall.

Så blev det inte riktigt.

Istället för att få vittring på kvalplatsen känns den väldigt väldigt långt bort för allsvenskan jumbo.

Antonsson målskytt igen

Kalmar inledde, en kvalitetsmässigt svag fotbollshalvlek, piggast – men fick inte utdelning förrän Åtvidaberg slumrade till i försvaret efter 29 minuter.

En passning gick rätt igenom straffområdet och Marcus Antonsson passade obevakad på att snappa upp den och lägga in den i mål.

Åtvidaberg lyfte i andra

Åtvidaberg jagade kvittering och lyckades till slut ordna den. Och det var inte vilken spelare som helst som stod för den.

Tor Øyvind Hovda är utlånad från Kalmar till Åtvidaberg – nu gjorde han han mål på "sin" klubb - med bara tre minuter kvar av matchen.

– Jag får ett bra avslut i hörnet och där satt den. Det är alltid kul att göra mål, kanske lite speciellt att det är just mot Kalmar, säger Hovda i C More.