I Paris vann Göteborgslaget med 2–1 och fick en drömstart på gruppspelet.

Paris FC var Champions League-kvalets stora jättedödare. Först slog den franska ligatvåan ut Arsenal för att sedan även skicka ut fjolårsfinalisten Wolfsburg på vägen till gruppspelet.

Där fick man möta Häcken i första matchen – och förlorade.

Det såg Häckens supertalanger till.

En halvtimme in i matchen kom första fullträffen. Anna Anvegård slog en perfekt genomskärare och 20-åriga Rosa Kafaji gjorde inget misstag när hon säkert satte 1–0.

– Det var en väldigt skön känsla. Det var ett viktigt mål, säger Kafaji i DAZN:s sändning.

Paris FC tryckte dock på och oroade målvakten Jennifer Falk och Häckenförsvaret. Men Häcken red ut stormen och gick till pausvila i ledning.

Sandberg klev fram

En ledning som växte tio minuter i andra när Anna Sandberg, 20, kom rätt i djupled och satte 2–0.

Paris skulle dock komma att reducera bara några minuter senare när den franska landslagsspelaren Julie Dufour satte bollen i nät från straffpunkten.

Men Häcken höll ut, vann med 2–1 och fick därmed en drömstart på Champions League-gruppspelet.