Milan räddade poäng trots målvaktskaoset

Målvaktskaos höll på att kosta Milan poäng.

Gabriel hoppade in – och orsakade straff.

Men med kvarten kvar räddade dock Sulley Muntari poäng mot Roma.

Milan var tvungna att göra ett målvaksbyte i paus. Rutinerade Christian Abbiati, 36, klev av och 21-åringen Gabriel hoppade in.

Ett byte som höll på att bli ödesdigert för Milan.

Orsakade straff

Brassen hann bara vara på planen i fem minuter innan han ställde till det för hemmalaget.

När Gervinho bröt fram till vänster, vid straffområdsgränsen, rusade Gabriel ut för att stoppa ivorianen. Men i stället orsakade målvakten straff och Romas Kevin Strootman sköt in 2-1 till bortalaget.

Sulley Muntari lyckades dock få till en kvittering för Milan. Med kvarten kvar sköt han in 2-2.

Guldläge för Balotelli

I slutet av matchen öste båda lagen på framåt för att få till ett segermål. Mario Balotelli fick ett bra läge, vände bort en Roma-spelare men stod för ett svagt avslut när han sköt utanför.

I slutskedet fick Romas Gervinho ett liknande läge åt andra hållet, men även han missade mål.
Resultatet betyder att Roma tappar i toppen av Serie A, laget är nu fem poäng efter Juventus. Milan, som har varit usla i ligan i höst, ligger på tionde plats.