HBK:s 2-0-mål.

IFK Göteborg är chockat efter den första halvleken hemma mot Halmstad.

HBK leder med 2-0 och guldet är på väg att rinna göteborgarna ut händerna.

– Nu är det inget att snacka om utan bara köra, säger Stefan Selakovic till Canal Plus.

Det har varnats för guldfrossa i Göteborg inför IFK:s viktiga match mot Halmstad. De farhågorna har bekräftats av den första halvleken.

IFK Göteborg uppträder nervöst och är på väg att tappa sina guldchanser. Emir Kujovic gjorde 1-0 för Halmstad efter 29 minuter.

Kujovic mötte en hörna och fick helt ostörd sikta in sig centralt i straffområdet innan han drog upp bollen i nättaket på halvvolley.

”Blir för ivriga”

– Vi börjar ganska bra men efter målet blir vi lite för ivriga och glömmer vad vi ska göra, säger Stefan Selakovic.

Det straffade sig med bara minuter kvar till halvtid. Göteborgarna fick då en rejäl psykisk käftsmäll inför halvtidsvilan när Jonas Gudni Saeversson satte 2-0 efter fint förarbete av Michael Görlitz.

– Nu är det inget att snacka om utan bara att köra, säger Selakovic.