90+3'

Matchen är slut!

90+2'

Måååål! 2-1 Di Michele!

Di Natale lyfter in en boll i straffområdet som Di Michele tar ner mycket vackert på bröstet. Han skjuter sedan direkt och placerar enkelt bollen till höger om Buffon.

89'

Veteranen Sensini får lämna plan till förmån för Manuel Belleri.

89'

Valerio Bertotto skjuter hårt och lågt efter en kort hörnvariant från höger. Skottet täcks undan av ett kompakt Juventusförsvar.

87'

Efterföljande frispark slås från högerkanten av Camoranesi. Zlatan är högst i luften men hans nick smiter någon meter över mål.

86'

Giampiero Pinzi går våldsamt in bakifrån i duell med Zlatan. Domaren är snabbt framme men Pinzi slipper undan kort.

84'

Alessandro Del Piero, som gjort en mycket bra match idag, byts ut och ersätts av Zalayeta.

82'

Samme Felipe är nu långt uppe på sin vänsterkant och får till ett farligt inlägg som Buffon dock kan klistra.

81'

Zlatan får en lång boll på djupet som han tar ner till höger i Udineses straffområde. Han försöker lyfta bollen över Felipe men lyckas inte få till det. Kanske skulle han ha valt ett enklare alternativ.

79'

Spelet avbryts för ett ögonblick när domaren går ut till sidlinjen och tar ett snack med Spalletti. Udinesetränaren är märkbart upprörd för någonting och tillbakavisas till bänken för att lugna ner sig. Spelet åter igång.

77'

Zlatan kommer med fart på vänsterkanten. Han driver in i straffområdet och passar osjälviskt till Del Piero som i duell med Sensini blir avblåst för fult spel. Zlatan har varit kokhet den senaste kvarten.

75'

... han skruvar bollen över muren men den smiter någon meter till vänster om mål.

74'

Inhopparen Pinzi river ner Emerson ett par meter utanför Udineses straffområde. Frispark för Juventus i farligt läge. Del Piero lägger upp bollen...

70'

Sulley Ali Muntari får lämna planen och in kommer istället Giampiero Pinzi för Udinese.

69'

Dino Fava får bollen i mål men den assisterande domaren har hittat en mycket tveksam offside.

69'

Jankulovski skjuter stenhårt från cirka 25 meter. Buffon lyckas precis nå bollen vid sin vänstra stolpe och kan tippa till hörna.

Pessotto verkar ta plats till vänster i Juventus försvar som nu består av Zebina-Thuram-Montero-Pessotto.

67'

Pessotto ersätter Trezeguet i Juventus. Tränare Capello verkar vilja säkra i defensiven.

64'

Toledo river ner Zambrotta och Juventus får frispark långt ute på vänsterkanten. Del Piero tar hand om den men hans inlägg kan enkelt plockas ner av Morgan De Sanctis.

62'

Udinese anfaller blixtsnabbt på vänsterkanten. Jankulovski slår en hård crossboll som Di Natale möter upp till höger i Juves straffområde. Han väljer att passa snett bakåt till Di Michele som kommer rusande vid straffpunkten. Denne missar dock bollen med ett par centimeter.

59'

Zlatan igen. Han gör bort Felipe och drar åt höger in i Udineses straffområde. Bollen studsar till och istället för att gå på skott väljer han att passa bakåt till Camoranesi som skjuter stenhårt, men en bit utanför mål. Zlatan visar verkligen vad han går för idag.

56'

Ny resultatlös högerhörna för Udinese som inte verkar ha gjort några större taktiska ändringar i halvtid.

54'

Sulley Ali Muntari får gult kort när han går för hårt in mot Zebina.

52'

Zlatan har lekstuga. Han tar emot en crosspassning från Trezeguet till vänster inne i Udineses straffområde. Han stannar sedvanligt upp och kroppsfintar lite. Han rycker åt vänster och slår ett inlägg mot Del Piero men bollen går något för högt.

49'

Måååål! 2-0 Camoranesi!

Camoranesi kommer centralt och väggspelar med Del Piero. Han får tillbaka bollen någon meter utanför Udineses straffområde och skjuter stenhårt till vänster om De Sanctis - rakt upp i nättaket. Mycket läckert!

46'

Andra halvlek är igång!

Manuele Blasi har kommit in för att ersätta Cannavaro i Juventus. Vi återkommer med besked om hur deras försvar formerar sig i andra halvlek.

Di Michele ersätter Mauri i Udinese.

Juventus leder rättvist med 1-0 efter mål redan i första minuten av Zlatan Ibrahimovic. Matchen har efter målet förts i ett mycket lågt tempo och Udinese har haft tydliga problem med att få till ett eget spel. Avståndet mellan mittfält och anfall är alldeles för stort men detta justerades något mot slutet då Di Natale backat hem något för att hämta bollar. Det återstår dock att se om Udinese ska kunna vända det här. Man har nog fått sig en ordentlig tankeställare efter att närmast ha blivit utspelade i första halvlek av ett spelsuget Juventus.

45' min

Första halvlek slut!

Inga tilläggsminuter.

44' min

Udinese anfaller från vänsterkanten men Jankulovskis inlägg stoppas av Cannavaro. I andravågen skjuter Mauri hårt men lyckas inte hålla nere bollen. Skottet högt över.

41' min

Udinese får frispark långt ute på vänsterkanten men Pizarros inläggsförsök kan enkelt rensas undan av Buffon.

39' min

Di Natale skär än en gång in från sin vänsterkant. Denna gången ett tiotal meter utanför Juves straffområde. Han drar på ett hårt skott som rensas av Thuram till en resultatlös högerhörna.

35' min

Juventus anfaller igen. Del Piero ligger bakom även detta anfall då han samspelar fint med Trezeguet. Lagkapten Del Piero får tillbaka bollen men skottet rensas av uppoffrande Udineseförsvarare.

34' min

... han får till ett hårt skruvat skott men De Sanctis kan boxa undan bollen efter visst besvär.

34' min

Frispark för Juventus i mycket farligt läge. Del Piero rivs ner när han är på väg in i Udineses straffområde från vänster. Domaren väljer korrekt att blåsa frispark trots att Juvefansen skriker för straff. Del Piero lägger själv upp bollen i sitt favoritläge...

30' min

Di Natale igen! Han tar emot en boll ute på sin vänsterkant. Han driver in ett par steg centralt men väljer denna gången att passa. Dino Fava kommer dykandes någon meter utanför Juventus mål men missar bollen precis. Mycket nära!

27' min

Di Natale skär in i Juves straffområde från vänster. Han driver in några meter och skjuter hårt men någon meter till vänster om mål. Udineses första riktiga möjlighet i matchen.

26' min

Camoranesi tar hand om en Juventusfrispark ute på sin högerkant. Inlägget når Emerson i straffområdet som dock blir avblåst för fult spel.

24' min

Juventus är vana vid 1-0-ledningar och brukar gärna backa hem för att bevaka. Men idag visar Capellos mannar upp en fortsatt anfallsanda.

22' min

Fabio Cannavaro varnas av domaren efter att ha tacklat en framrusande Machado Toledo.

Efterföljande inläggsfrispark förblir resultatlös.

20' min

Återigen mycket avvaktande spel runt mittplan. Sensini och Pizarro försöker bygga upp ett nytt anfallsförsök för Udinese men utan resultat.

17' min

Di Natale anfaller centralt men stoppas effektivt av Fabio Cannavaro en bit utanför Juves straffområde.

14' min

Mycket Juventus nu. Även Del Piero går på skott från distans men De Sanctis i Udinesemålet kan se bollen smita ett par meter utanför.

13' min

Cannavaro slår en lång boll till Zlatan som lyfter vidare mot Trezeguet vid straffområdesgränsen. Fransmannen tar emot bollen på bröstet, vänder om och skjuter stenhårt men någon meter utanför den vänstra stolpen. En liknande situation som Trezeguet skapade i veckans landskamp mot Sverige!

10' min

Del Piero, som idag spelar något bakom Ibrahimovic och Trezeguet verkar pigg. Lita på att han vill övertyga Capello om en fortsatt plats i startelvan!

8' min

Spelet något avvaktande efter Juventus chocköppning. Udinese kommer i ett par försök längs kanterna men utan att komma till någon farlighet.

5' min

Zlatan är het igen. Nu kör han sin sedvanliga klackspark när han försöker ta sig förbi Vaca på Udineses mittfält och denna tvingas göra ner Ibrahimovic. Efterföljande inläggsfrispark för Juventus rensas enkelt undan av Udineseförsvaret.

1' min

Måååål!!! 1-0 Zlatan!

Zlatan får en lång boll på djupet som han fiskar upp vid straffpunkten. Han lyckas hålla både Felipe och Sensini på avstånd och placerar behärskat till vänster om De Sanctis. Oj, oj, oj. Vilken start!