Och med det visade han vägen för PSG mot Milan.

– Det är inte första gången han gör det där, säger Henok Goitom i TV4:s studio.

Den tidigare spelaren var nog inte ensam om att känna igen den typen av aktion från fransmannen.

Kylian Mbappé vek in i planen och drog till med högern i första hörnet.

Det låga avslutet gick mellan benen på Fikayo Tomori, och lämnade Mike Maignan i Milan-målet med balansen på fel fot.

17-åringens succé

Andra halvlek var bara några minuter gammal när Randal Kolo Muani utökade ledningen.

Efter det hade gästerna svårt att göra match av det hela.

Och i slutminuterna fastställde inhopparen Kang In Lee resultatet till 3–0 på Parc des Princes.

Sydkoreanen spelades fram av Warren Zaïre-Emery – precis som Mbappé till ledningsmålet. 17-åringen har spelat i samtliga tre gruppspelsmatcher så här långt, och noterats för lika många assists.

Milan mållösa

Italienarna har haft det svårare med poängproduktionen. Faktum är att förra säsongens semifinalister inte gjort mål hittills i CL.

Och om kvällen var domen rak.

– Milan är aldrig nära i den här matchen, lät det från TV4:s expert Vicki Blommé i sändningen.

För PSG innebär segern att man tar över förstaplatsen i ”Dödens grupp”. Milan är jumbo med två inspelade poäng.