Djuric filmade sig till en utvisning

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-09-02

Anfallaren syndabock när Halmstad föll tungt

Utvisad Dusan Djuric tar sig in i straffområdet och försöker filma sig till en straff.

Dusan Djuric filmade till sig en utvisning efter bara 28 minuters spel mot Kalmar.

Det kostade.

Kalmar körde över Halmstad i andra halvlek och vann med 3-0.

Halmstad och Dusan Djuric fick en bedrövlig start på matchen mot Kalmar.

Efter bara 28 minuter drog Djuric på sig en andra varning när han, på väg in i straffområdet, kastade sig och försökte filma sig till en straff.

Domaren Åke Andreasson, som gjorde sin första allsvenska match sedan debaclet på Olympia i början på juli, synade Djurics bluff, plockade upp det gula kortet och fyllde på med ett rött.

Halmstad höll ändå 0-0 till paus – men sedan small det direkt.

Andra halvlek var bara två minuter gammal när Patrik Ingelsten, som lämnade just Halmstad för Kalmar, drog in ledningsmålet.

Ett par minuter senare nickskarvade Joachim Lantz in 2-0 för Kalmar. Målet var hans första i årets allsvenska.

Med drygt 20 minuter kvar att spela punkterade Viktor Elm definitivt matchen när han slog in 3-0 på en retur.

Förlusten var Halmstads andra raka i allsvenskan.