Nej, du bör inte somna samtidigt som du kommenterar fotboll.

Den kinesiske kommentator som började snarka mitt under PSG och Real Madrids stormöte i Champions League har nu fått sparken.

En Champions League-match mellan PSG och Real Madrid är en av de största klubbmatcher som finns just nu.

Men den imponerar inte på alla.

Den 46-årige fotbollskommentatorn Dong Lu på LeTV var på grund av tidsskillnaden tvungen att vara vaken till 3.45 på morgonen för att kommentera matchen och orkade inte riktigt hela vägen i mål.

Nu står han utan jobb.

Snarkade i sändning

Kommentatorn somnade med tio minuter kvar av Champions Leage-matchen och hans snarkningar kablades ut i sändning.

Då hade Real Madrid redan tagit ledningen med 1-0 i den första halvleken, vilket också blev slutresultatet.

Arbetsgivaren tog inte lätt på händelsen och Dong Lu, med 20 år i branschen, sparkades strax därefter, skriver bland annat The Mirror.

Dong har bett om ursäkt för incidenten och meddelar att han kommer att forsätta jobba genom sin privata blogg.

Vilken nattuggla som kommer att ta Dongs plats när Zlatan Ibrahimovics PSG möter Malmö FF är oklart.

Hör Dong Lu somna här! (OBS: Extern länk)