Stormöte i Serie A.

Då bortaslog Milan Roma med 2–1 – efter ett drömmål av Rafael Leão.

Milan har fått en perfekt start på säsongen.

Efter tre omgångar har ”I Rossoneri” maximala nio poäng.

Lagets tredje raka seger kom under fredagskvällen då man besegrade Roma på bortaplan med 2–1.

Akrobatiskt drömmål

Milan tog ledningen i den första halvleken genom Olivier Giroud. Gästerna tilldelades en straffspark och fransmannen var säkerheten själv när han i den nionde minuten satte 1–0.

Men matchens delikatess kom i början på den andra halvleken.

Ett inlägg nådde Rafael Leão, 24, – som nästan sittandes lyckades ”cykla” in 2–0 bakom Rui Patricio.

– Det är ett otroligt akrobatiskt mål av Leão, säger experten Marcelo Fernandez i TV4 Play.

Visades ut

Med 30 minuter kvar fick Roma en biljett in i matchen efter att Fikayo Tomori blivit utvisad.

Men man lyckades inte komma tillbaka. Nyförvärvet Romelu Lukaku blev inbytt och Roma hittade en sen reducering genom Spinazzola.