Det började med en drömstart.

Men matchen mot Barcelona utvecklades till en mardröm för Atlético Madrid.

Laget åkte på två röda kort, en skada och en förlust.

Atlético Madrid fick en smakstart på Camp Nou.

I den tionde minuten gav Koke bortalaget ledningen. Saul Niguez spelade in bollen till Koke som mitt i straffområdet, helt omarkerad, sköt in 1-0.

Sju förluster av åtta

Atlético Madrid hade inte vunnit mot Barcelona på Camp Nou sedan 2006. Inför dagens match hade man sju förluster på de senaste åtta besöken.

Atlético Madrid behöll bara ledningen till den 30:e minuten. Då kvitterade Lionel Messi efter ett fint anfall där argentinaren blev serverad av Jordi Alba.

Några minuter senare tryckte Luis Suarez från nära håll in 2-1 till Barcelona.

Två röda kort

Strax före halvtid blev det stökigt på Camp Nou.

Filipe Luis fick lämna planen efter att ha fått rött kort.

Ytterbacken träffade Lionel Messi med dobbarna, och argentinaren fick ont och vred sig i smärtor.

Barcelona-tränaren Luis Enrique var rasande vid sidlinjen.

I andra halvlek kom nästa utvisning för Atlético Madrid. Diego Godin åkte på två gula kort och bortalaget fick avsluta matchen med åtta utespelare.

Bars ut på bår

I januari förstärkte Diego Simeone truppen med Augusto Fernandez från Celta Vigo. Han fick chansen på mittfältet i dag, men fick avbryta matchen i den 76:e minuten.

John Guidettis före detta lagkamrat sträckte sig och fick lämna matchen på en bår.

Barcelona är kvar i toppen av La Liga och har nu ett försprång på tre poäng till tvåan Atlético.