Uppdaterad 2017-01-27 | Publicerad 2017-01-26

Först delade han ut en ful armbåge på motståndaren Yuri Berchiche.

Sedan avgjorde Luis Suarez kvartsfinalen i Copa del Rey mot Real Sociedad.

– Den är inte snygg alls, och definitivt medveten, säger Viasats kommentator Anders Bjur.

Eftersom Barcelona hade en 1–0-ledning att gå på från förra veckans bortamöte blev det aldrig riktigt spännande när laget i kväll tog emot Real Sociedad i returmötet på Camp Nou.

Segersiffrorna 5–2 innebär att Barça är vidare till semifinal i Copa del Rey, efter totalt 6–2.

I händelsernas centrum? Som så många gånger tidigare, på gott och ont: Luis Suarez.

Uruguayen visade upp sig från sin bästa sida när han i ett mönsteranfall spelade fram Denis Suarez till 1–0-målet i den 17:e minuten.

”Ett tjuvnyp”

Strax efter halvtid blev vi däremot påminda om en inte fullt lika charmig egenskap.

I en närkamp med Real Sociedads Yuri Berchiche delade Luis Suarez ut en ful armbåge rakt i bröstet på sin motståndare.

Vilda protester bröt ut i bortalaget och domaren drog upp det gula kortet.

– Den där är inte snygg alls, och definitivt medveten. Ett tjuvnyp av Luis Suarez, säger Anders Bjur som kommenterade matchen för Viasat.

Lagen gjorde ett mål vardera innan Suarez själv fick äran att sätta bollen i nät. 30-åringen blev frispelad av Lionel Messi efter 63 minuter och placerade säkert in 3–1.

En jätte som däremot inte lyckades ta sig vidare från kvarten är Real Madrid som på onsdagen slogs ut av John Guidettis Celta Vigo.

Se fler höjdpunkter på viasaportsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

Suarez: Därför biter jag mina