Guidetti inbytt och mållös mot Atlético

Publicerad 2016-01-10

John Guidetti hoppade in i 74:e minuten i hemmaförlusten mot Atletico.

John Guidetti fick en kvart mot Atlético Madrid.

Men svensken fick lämna planen mållös när Celta Vigo åkte på tredje raka förlusten.

John Guidetti fick chansen från start i cupmötet med Cadiz i torsdags och tackade för förtroendet genom att göra två mål i 3-0-segern.

Men mot Atlético Madrid i ligan fick Guidetti återigen börja på bänken för sitt Celta Vigo. Bortalaget tog ledningen fyra minuter in i den andra halvleken genom lagets skyttekung Antoine Griezmann.

Tredje raka förlusten

Guidetti byttes in i den 74:e minuten, men fick inte speciellt mycket att jobba med. Kort efter inhoppet ökade i stället Atléticos inhoppare Yannick Ferreira-Carrasco på till 2-0.

Atlético går nu upp i serieledning, två poäng före Barcelona men med en match mer spelad.

Celta Vigo, som åkte på tredje raka förlusten i ligan, ligger kvar på femteplatsen.