Rudi García var ute efter revansch.

Men det slutade med en värre käftsmäll än senast för Roma-tränaren.

Bayern München förnedrade Roma med 7-1.

– Allt är mitt fel, säger García enligt Football Italia.

Innan Rudi García kom till Italien och Roma var han tränare för Lille. I november 2012 blev det franska laget förnedrat av Bayern München, tyskarna vann med 6-1.

På tisdagskvällen var 50-åringen ute efter revansch.

– Vi räknar med en röd och glödhet atmosfär. Stämningen kommer vara helt fantastisk och vi kan knappt vänta, sa Rudi García inför avsparken.

Men det blev en rejäl käftsmäll på hemmaplan i Rom – till och med värre än senast.

Släppte in fem mål på 36 minuter

Bayern München körde över Serie A-tvåan fullständigt.

Arjen Robben sköt vackert in 1-0 efter åtta minuter. Halvvägs in i första halvlek gjorde Mario Götze tvåan och Robert Lewandowski fyllde på till 3-0 strax efteråt.

Arjen Robben tryckte in 4-0 efter en halvtimme och i den 36:e minuten sköt Thomas Müller 5-0 från straffpunkten.

Har full pott efter tre matcher

Gervinho reducerade för Roma, men sedan gjorde Franck Ribéry och Xherdan Shaqiri varsitt mål – Bayern vann till slut med förkrossande 7-1 i den italienska huvudstaden. Roma skapade flera heta målchanser under matchen, men Bayern-målvakten Manuel Neuer gjorde flera riktigt svettiga räddningar.

– Jag var den första som gjorde misstag, det är inte spelarnas fel. Insatsen i den första halvleken var helt mitt fel. Det var fel strategi, säger tränaren Rudi García.

Det är många personer som är chockade över resultatet, till exempel Barcelona-tränaren Luis Enrique.

– Jag såg 1-7 mellan Roma och Bayern på resultattavlan, och trodde att den var sönder, säger han.

Föll med 1-7 2007

Det är andra gången som Roma förlorar med 1-7 i en CL-match. 2007 föll Roma med samma siffror mot Manchester United i CL-slutspelet.

Bayern München leder grupp E på nio poäng efter tre matcher. Roma är tvåa med fyra poäng och Manchester City trea med två pinnar. CSKA Moskva är sist i gruppen med en pinne.