Vinst mot Arsenal med 5-1 i Champions League tidigare i veckan.

Det följde Bayern München upp med att krossa Stuttgart med 4-0 på hemmaplan.

Bayern hade lekstuga - igen.

Matchen på Allianz Arena var spännande i elva minuter.

Innan den första halvleken var slut hade Bayern München gått upp i en 4-0 ledning efter bland annat ett mål och en assist av Douglas Costa.

Stuttgart och Filip Kostic hade visserligen möjligheten att reducera matchen men ribban räddade Neuer i Bayerns mål.

Bayern sköt hela 29 skott varav 16 på mål och Arjen Robben hade flera chanser att öka på ledningen ytterligare.

Obesegrade på hemmaplan

Bayern München har gått som en maskin genom Bundesliga i år. Laget är fortfarande obesegrade på hemmaplan med en total målskillnad på 28-3. Det ger ett imponerande snitt på ett mål var 22:a minut.

Ett glädjande besked för hemmalaget var att Holger Badstuber gjorde comeback efter att ha varit borta från skada i prick 200 dagar.

Bayern München behåller i och med seger ett sexpoängs försprång gentemot Borussia Dortmund på andraplats. Stuttgart fortsätter kämpa i de nedre regionerna av tabellen och ligger för närvarande på 15:e plats.